inferencia

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013
PRÀCTICA SOCIETATS 1 (Es deurà portar feta el dia 11 de març i serà arreplegada al començament de la classe. És convenient que es quedeu amb una còpia per poder comentar-la).

SUPÒSIT

Elsnostres coneguts, Andrea, Bernat, Carme, Domènech i Ernest, vist que comencen a defensar-se amb els esports d’aventura i que volen anar un pas endavant, necessiten saber si la situació personal de cadascúpot enterbolir el projecte. Tots posen en coneixement aquelles situacions que poden tenir transcendència en la futura activitat col·lectiva.
Així veiem que:
A) Andrea pertany a una societatbenèfica que te oberta una tenda permanent per vendre articles de segona ma, no rep rés de sou, ni participa amb cap benefici, doncs tots els ingressos es destinen a les finalitats socials de la societat.B) Bernat es soci president d’un club d’alpinisme y vocal de la junta directiva de la Federació Espanyola d’esquí. Rep dietes i altres incentius per als desplaçaments i altres incentius que lirepresenten uns ingressos d’uns 18.000.-€ anuals.
C) Carme participa amb el 25% de la propietat d’un pis adquirit per son pare i que figura a nom del pare i dels tres fills d’aquest, que està destinat aoficines, del que rep el mateix percentatge de la renda anual junts als seus germans i son pare.
D) Domènech és soci i participa amb l'u per cent en una societat immobiliària. La resta de socis son elseu pare, que té el noranta-vuit per cent i sa mare amb l’altre u per cent. Aquesta societat està constituïda com una societat limitada de mera tinença de béns tot i que de tant en tant lloguen el pis ifan d’intermediaris esporàdics am altres compravendes d’immobles.
E) Domènech i Carme son socis de “Consultora Professional Mistral”, dedicada a l’assessorament d’empreses, de la que és socidirector el pare de Domènech i que ha rebut fa poc una demanda contra la Societat per part d’un dels clients.

Qüestions:
1- Determineu davant de quina figura jurídica es troben en cada cas els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la inferencia
  • Inferencias
  • Inferencias
  • INFERENCIAS
  • inferencias
  • Inferencia
  • Inferencias
  • inferencias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS