infermeria

Páginas: 3 (695 palabras) Publicado: 14 de abril de 2013
1. Breu descripció de les característiques generals, específiques i teòriques del servei.

Urgències és l’aparició fortuïta (imprevista o inesperada), en qualsevol lloc o activitat, d’un problemade salut de causa diversa i gravetat variable, que genera la consciència d’una necessitat imminent d’atenció per part de la persona que la pateix o de la seva família (OMS).
Emergència és unasituació urgent que posa en perill immediat la vida del pacient o la funció de algun òrgan.
Urgències està físicament diferenciat de la resta d’àrees assistencials de l’hospital (consultes externes ihospitalització). L’hospital ha senyalat curosament la ubicació del servei creant a més un accés independent a la resta de l’hospital. El servei de urgències disposa d’un espai d’accés, recepció iclassificació dels pacients que precisen atenció urgent (triatge i admissions), espera, consulta, exploració i tractament, observació i àrea de personal. El programa funcional té en compte les necessitats detots els usuaris de la unitat, així com algunes condicions específiques de la mateixa com són la ubicació i accés, circulació i relació con altres unitats (cures intensives; hospitalitzacióconvencional; quiròfan; diagnòstic per imatge i laboratori; etc.), seguretat i els requeriments dels sistemes de informació. La urgència pediàtrica i obstètrica estan integrades al servei de urgències; tot i queevitant l’encreuament amb la resta de pacients s’han situat en boxes específics per a cadascun.


2.
PAI 1:
PAI 2:
PAI 3:


3. Valoració personal de l’experiència de l’estada clínica.

Enaquest darrer període pràctic he après a valorar millor les necessitats urgents d’un pacient, a fer una millor col•locació de vies i sondes vesicals i també a portar un pacient jo sola.
Com asituació estressants (el servei de urgències és estressant en sí mateix, tot i que m’agrada) he viscut l’arribada d’un malalt que necessitava atenció immediata i dels nervis de les presses no he trobat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • infermeria
  • infermeria
  • Infermeria
  • Infermeria
  • infermeria
  • INFERMERIA
  • Infermeria
  • Infermeria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS