Infertilitat En Les Parelles

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 22 de enero de 2013
Introducció

En aquest treball desenvoluparem l' Infertilitat en les parelles actualment, que es considera si després d'un any intentar concebi un nadó i la dona no es pot quedar embarassada. Tanmateix, a que es deuen aquests problemes més comuns, les causes per part de la part femenina, com també la part masculina i les causes inexplicables, encara desconegudes per la ciència.
També donarema conèixer que es considerava infertilitat a l'antic Egipte, perquè era causat, principalment per dinomis i esperits turmentats, i com eren les seves diverses solucions.
Avui en dia hi ha moltsmètodes per concebí, tan de manera clínica (com per exemple, l' Inducció de l'ovulació, l' Inseminació artificial i la Fecundació in vitro, com les més freqüents) i de manera natural, amb diferentscomponents dels aliments (com la Vitamina C i l'Onogra).
A més de diverses dates i estadístiques actuals sobre aquest problema, que afecta al 15% de la població mundial.
Infertilitat
-Que es consideravainfertilitat en l'antiguitat? En l'antic Egipte, l' infertilitat era un temor per l'home ja que era símbol de debilitat y fracàs. El faraó contava amb la protecció divina però la gent havia deconformar-se amb déus menors i a la màgia. El déu Bes, era un símbol de fertilitat, per això feien rituals utilitzant la seva imatge per augmentar la fertilitat i que no hagués risc en el part. L'infertilitat era causada per un dimoni, o fantasma d'un familiar mort.
-Que és considera infertilitat avui en dia? La infertilitat és un problema que pateixen algunes parelles. Es considera infertilitat sidesprés d'un any intentar concebi un nadó, no hi ha resultats positius, es a dir, la dona no es pot quedar embarassada.
Causes
Causes de l' infertilitat femenina

• Problemes Generals:
- Tiroides,diabetis, problemes de ronyons.
- Trastorns psicològics: estrés, tristesa,frustració,obsessió per quedar-se embarassada.

• Problemes ovàrics:
- Moc cervical insuficient, per acollir al òvul i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • COMENTARI DE TEXT DE LA PARELLA FREUD – FROMM
  • Les aventures al parellada
  • 29 anys de parella amb els mitjans de comunicacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS