Informática

Páginas: 3 (519 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2014



Jocs per a millorar en el aspecte del llançament en el basquetbol:
El rellotge:
En aquest estil es juga de manera posicional el subjecte o jugador se situa a 3 punts de la pistaconforme vagi anotant el jugador va movent el primer punt és en una cantonada dins del perímetre de 2 punts el jugador es mou en la direcció de les agulles del rellotge en arribar a l'altra cantonada de lapista el jugador haurà anotat 4 punts ja que el primer tir val per 2 punts els dos restants valen per un jugador no ha de mirar directament el cèrcol el jugador es col·loca donant l'esquena al cèrcolper orientar el jugador inclina el cap i cos cap enrere sense moure els peus.
En aquest joc millorem el tir des de qualsevol lloc.
K.O:
En aquesta variació de bàsquet, no hi ha límit de jugadorsperò el mínim és dos jugadors.
Els jugadors se situen en fila en un lloc determinat de la pista, normalment en el tir lliure o en la línia de triple. Un dels dos equips comença i el segon equip esperaal primer tir del primer equip per començar el seu torn. El primer intenta ficar la cistella, i si falla, va a per el rebot fins que encistellada. El segon té que intentar ficar-la també, però abansdel primer. Si això succeeix, el primer jugador està eliminat. Quan un encistella, passa la pilota al següent de la fila.
Això continua fins que quedin dos jugadors, que tiren alhora per decidir elguanyador. Els dos jugadors poden utilitzar la pilota per colpejar el de l'altre, impedint la seva cistella.
En aquest joc millorem el tir en situacions de nervis.






Vint-i-u:
En aquestamodalitat juguen 2 equips amb les mateixes regles del bàsquet professional i només amb algunes variacions.
Es juga a meitat de pista. Els punts de triple valen 2. Els llançaments dins de la línia detriple valen 1.
Aquí no existeixen els tirs lliures, per tant al falta només es treu de costat o de fons, si es comet una falta al moment de llançar només és cobrada (amb servei de banda) si la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informatica
  • Informática
  • Informatica
  • Informatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS