Informatica En Gestion

Páginas: 6 (1469 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
FITA 4

Analitzant les definicions de les diferent propostes web a les que podem optar (comercial, open source i a mida) penso que la millor opció seria una pagina web amb un programari a mida, ja que la proposta de web que presentem per a l’Ajuntament de Sau requereix qualitats que formen par d’una web comercial i d’un open source.
Primerament el consideraríem un lloc d'informació ja queconté contingut que pretén informar els visitants, però no necessàriament de propòsits comercials.
També es un lloc de noticies: mostra noticies i comentaris de actualitat.
Lloc cercador: un lloc que proporciona informació general i està pensat com a entrada o recerca per a altres llocs.
Lloc de comunitat virtual: un lloc o portal social on les persones amb interessos similars es comuniquen ambels altres, normalment per xat o fòrums o simples missatges .
Lloc de descàrregues: estrictament usat per descarregar contingut electrònic com informes i formularis relacionats amb l’Ajuntament.
Per poder crear una web amb totes les característiques anteriors necessitarem crear Entorns de Desenvolupament Integrats (IDE): Agrupen eines, usualment en un entorn visual, de manera que el programadorno necessiti introduir múltiples comandaments per a compilar, interpretar, depurar, etc. Habitualment compten amb una avançada interfície gràfica d'usuari (GUI).
El sistema open source, no ofereix avantatges atractives en termes de cost o
funcionalitat per a la implementació a nivell d'empresa. A més, hi ha importants llacunes en el sistemes operatius del portal, funcionalitat quan es compara ambles característiques de consens que es troben en paquets portal més comercials.
Durant el boom de les puntcom, els portals van ser allotjats
estretament relacionada amb la primera onada dels proveïdors de serveis d'aplicacions (ASP), i moltes van desaparèixer durant la caiguda de les punt-com. Moltes empreses han trobat portals allotjats costós i inflexibles. Els problemes de seguretat són unfactor que contribueix a la renuncia dels usuaris finals per aprofitar aquesta opció per al consum del portal.

Accés mòbil a portals
Definició: Aquesta tecnologia permet l'accés als portals dels dispositius mòbils.
Posició i accelerar l'adopció Justificació: La majoria de productes de portal proporciona l'accés mòbil a
portals, però l'experiència de l'usuari és inacceptable per la majoriad'ells.
Avís a l'usuari: Explora situacions en les que proporciona l'accés mòbil al portal, com l'abastament de les vendes
personal d'accés als sistemes amb les dades del client a través de dispositius mòbils, lliurarà el valor del negoci.

PUNT 3
Dependrà de si treballem en mode html. 1st Page 2000 és una aplicació reconeguda i gratuïta o WYSIWYG, l'espectre és també molt ampli, des del populari domèstic FrontPage de Microsoft, fins als professionals i valuosos DreamWeaver o GoLive!, passant pels accessibles però potents Namo Web Editor o NetObjects Fusion .

Tampoc ve malament disposar d'algun programa de disseny gràfic. D'una manera elemental podem dir que n'hi ha de dos tipus més o menys purs, i un tercer tipus mixt. En un dels casos es tracta d'aplicacions de dibuix vectorial, ésa dir, aquelles que generen gràfics des de zero mitjançant eines de traçat geomètric, fonamentalment, però també a mà alçada; dit d'una forma més planera, parlem de dibuixos de línies i corbes . Però no ens confonguem. Aquests programes són mare de moltes de les il · lustracions que veiem tant a la Xarxa com en publicitat impresa i en els envasos de productes quotidians. Actualment s'assumeix queAdobe Illustrator és el millor en aquest camp, però, competeix amb el clàssic indiscutible CorelDraw, a més de Macromedia Freehand. I, no obstant això, hi ha alternatives barates i eficients, bé criticades i admirades en els mitjans, com ZonerDraw 4 o Xara.

El segon dels casos quan parlem de gràfics és el retoc fotogràfic, o el que és el mateix, el treball de disseny visual sobre imatges que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gestion informatica
  • Informática aplicada a la gestión empresarial
  • Gestion Informatica-Metricas
  • Gestión De Solicitudes De Servicios Informáticos
  • Gestión De Proyectos Informáticos
  • Gestion De Etcnologia Informatica
  • tecnico en informatica de gestion
  • Gestion del riesgo informatico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS