Informe

Páginas: 2 (280 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2013
TRENDY 4EVER, S.L.
Rabla del passeig, 8
08500 VIC


















Evolució de les vendes de Peces Automotrius
Durant l’any 2012Anàlisi de l’evolució i propostes de reactivació









Per: Departament de comunicació
De: Departament de vendes


Objectiu del informe

Com les estadístiquesde vendes de la companyia indiquen una disminució força significativa en les vendes de peces automotrius, es va encomanar fer la recerca necessària i informar la Gerència General elsresultats i alguns suggeriments per a la seva solució.

Anàlisis

En el meu recorregut pels establiments comercials de les capçaleres de províncies he rebut nombroses queixessobre la tardança en els enviaments de les comandes.

Alguns comerciants han començat a fer comandes a la competència, precisament a causa de la demora en el lliurament d'aquests últimsmesos ja que la competència està oferint un percentatge major en les vendes al comptat. Aquestes circumstàncies són bastant greus, ja que aquests clients, al seu torn, donen servei aaltres comerciants de comunitats properes.



Conclusió

Crec que és evident que l'única manera de no seguir perdent clients i d'atraure nous compradorsés tractant de guanyar-li a la competència en serveis i avantatges sobre les vendes.

Suggeriments

Recomanem fer un estudi sobre els preus dels nostres articles a crèdit i alcomptat per buscar la manera d'augmentar una mica els percentatges de comissió de vendes.

A més és urgent revisar i organitzar el Departament d'embarcament i servei de càrrega itransport, de manera que aquests serveis siguin més dinàmics, àgils i eficients.

Caldrà fer una campanya publicitària per tal de donar conèixer aquest producte als clients futurs.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el informe de un informe
  • Informe De Un Informe
  • Informe
  • Informe
  • La inform
  • Informe
  • Informaciones
  • Informe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS