Ingles

Páginas: 3 (637 palabras) Publicado: 18 de abril de 2013
1. Al primer text es comenta de manera directa la contaminació per plàstics del mar Mediterrani. Busca a Internet alguna informació relacionada amb la contaminació també present per hidrocarburs imetalls pesants.

El mar Mediterrani es el mar mes contaminat per Hidrocarburs, abocats per les industries químiques localitzades al llarg de les seves costes, i residus.
Algunes de les causes deque el mar sigui contaminat per hidrocarburs són les següents:
- Produïda accidentalment en les operacions quotidianes de les naus, com per exemple la ruptura de mengeres, errors personals durantles maniobres; o de forma internacional com per exemple la neteja de les tanques, basures...
- També es produeix ocasionalment per sinistres, els quals, a pesar que resulten visualment moltimpactants, representen solament una mínima part en proporció a la quantitat de contaminació causada pels hidrocarburs.

Els metalls pesats en quantitats de traces, ocupen una posició única, ja que no podenser descomposts posteriorment i, una vegada dipositats, romandran en el mitjà aquàtic, pràcticament sense cap canvi qualitatiu. Els metalls pesats presents en certs aliments, especialment en peixos,mariscs i els seus derivats, estan directament relacionats amb la contaminació de rius, llacs i oceans. Una de les principals característiques d'aquest medi ambient la constitueixen les seves condicionsfísico-químiques relativament constants; no obstant això, certs organismes marins adaptats a aquestes condicions, podrien acceptar lleugers canvis en el seu mitjà, causats pels contaminants. Per aixòla presència en nivells alts de substàncies o compostos estranys i metalls pesats com a contaminants en l'aigua de mar, pot ocasionar un problema per al desenvolupament i supervivència delsorganismes marins que adquireixen acusada importància quan es destinen a l'alimentació humana.

2. Descriu com podríem imaginar el futur del mar Mediterrani i la possible repercussió econòmica que tindria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ingles
  • Ingles
  • Ingles
  • Ingles
  • Ingles
  • Ingles
  • Ingles
  • Ingles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS