INICIATIVA EMPRENEDORA MODUL 1

Páginas: 4 (934 palabras) Publicado: 16 de septiembre de 2015
EXERCICIS D'AUTOAVALUACIÓ – MODUL 1
1.QUINES SÓN LES CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES D'UNA PIME?
Les pimes contribueixen en major grau que les grans organitzacions al desenvolupament econòmic i social,com també a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.
Les tres característiques bàsiques mes importants són la innovació, la flexibilitat i la personalització.
A grans trets, la FLEXIBILITAT,que és una de les tres característiques més importants, es la principal de la pime, aportant una habilitat per canviar ràpidament de direcció o de desviar-se d'un curs d'acció predeterminat, es lacapacitat que permet fer alguna cosa d'una manera diferent de la prevista inicialment.
Per a que una empresa pugui tindré flexibilitat esta involucrada a la innovació, que s'atribueix a una freqüéncia ala adaptabilitat i a la rapidesa amb que es capaç de respondre per les condicions canviants de l'entorn, per un altra altra part l'innovació es configura com una manera diferent amb què la pime éscapaç de respondre a un problema concret (modificacio en el gust dels consumidors.)
I per últim la personalització és una característica amb que les pimes tendeixen a oferir els seus productes o serveis,s'accentua la seva facilitat per adaptar-los a les necessitats o desitjos de cara persona o grup a qué es destina.
2.QUINA ÉS LA DIFERÈNCIA PRINCIPAL ENTRE ACTITUD EMPRESARIAL I VALOR EMPRESARIAL?Actitud i valor es definirien:
L'Actitud és un judici avaluatiu, favorable o desfavoravle, sobre objectes, persones o esdeveniments. I com actitud emprenedora, judici avaluatiu favorable sobrel'actividad emprenedora i l'exercici de l'actividad empresarial.
El valor és una convicció bàsica respecte al fet que un mode de comportament concret, o un estat final del comportament, és preferible, des delpunt de vista personal o social, a la seva nabera oposada o contrària. Conte un element de judici perquè incorporen les idees personals sobre el bé, i el que és correcte i, per tant, desitjable....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Iniciativa emprenedora
  • Iniciativa Emprenedora
  • 1 Empresa I Iniciativa Emprenedora
  • Iniciativa emprenedora
  • Iniciativa emprenedora
  • Modulo 1
  • Modulo 1
  • Modulo 1.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS