instancia de castellano

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2014
1.Explica quines crítiques a l'innatisme fa l'autor al text i digues com defineix les idees.
John Locke defineix al text les idees com tot allò que la ment capta o percep en si mateixa o tot allòque està present de manera immediata en l'enteniment quan percebem o pensem.
Primer de tot John Locke parla sobre el fet que , si tenim la capacitat de a través del sentits percebre la realitat ,és per això mateix , per obtenir el coneixement de la realitat de manera sensitiva. Després parla sobre l'assentiment universal, sobre això diu que no demostra que existeixin les idees innnates i hoargumenta tot dient que no hi ha cap idea que tothom o tota la humanitat accepti com certa, i encara que hi hagi una majoria que ho accepti no vol dir que una minoria pensi de manera diferent odemanera contraria . Per acabar Locke diu que en cas de que les idees fossin innates els nens i els “idiotes”, com anomena Locke a les persones amb deficienca mental, coneixerien la realitat en la sevaessència i la experiència ens mostra que no és així. Això últimes utilitzat per Locke cokm argument per rebutjar l'existència de les dees innates en la nostra ment. Per resumir , Locke diu que hiha principis innats que existeixen en la nostra ment que després de rebre informació a través dels sentits es creen les idees a la ment.
2.Explica com diferencia Locke a l' Assaig sobre l'entenimenthumà  les qualitats dels objectes.
Locke defineix una qualitat com el poder o la facultat de produir una determinada idea en la ment. Fa una diferenciació de qualitats: primàries (originals) isecundàries.Havent-hi dins de les secundaries també una diferenciació en dos tipus. Les qualitats primàries són inseparables del cos i són aquelles que el cos manté de manera constant en totes lesalteracions i canvis que pateix, sigui quina sigui la força a què pugui estar sotmès.Les qualitats secundàries són aquelles que no són en els objectes mateixos , tan sols potències per produir en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la,instancia
  • INSTANCIA
  • instancia
  • la instancia
  • A Instancias De La
  • Instancias
  • Castellano
  • Castellano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS