instancia

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 22 de abril de 2014
FUNCIÓ DE LA TELEVESIÓ EN LA ACTUALITAT: ENTRETENIR, INFORMAR O ALIMENTAR L’AMOROSITAT

Avui en dia el televisor és un aparell necessari per les nostres vides. En totes les cases com a mínim hi haun, però fins i tot en molts habitatges n’hi ha més d’una i podríem dir que més de dues i tres. Un a cada habitació; cosa que si pensem pel que realment s’han inventat no és necessari.
En el seuorigen el televisor només tenia un canal; el de noticies. En el qual i explicaven el que passava arreu del món. Més tard és van afegir canals. Fins no fa molt hi havien set canals, però és va inventarla televisió digital que era opcional tenir-la. Finalment ha sigut obligatori instal·lar TDT (Televisió Digital Terrestre) en tots els televisor. El que això va aportar va ser de passar de set canalsa trenta i dia a dia es van afegint més.
Hi ha més canals d’entreteniment que no d’informació. Podríem dir que de trenta canals vint-i-tres són d’entreteniment dos d’esports, dos de vídeos musicalsun d’anuncis i només dos són de notícies.
També em de di que molts cops fem un ús innecessari del televisor. Moltes persones deixen el televisor encès per sonar ambient a la casa o també si tenenalguna mascota i li deixen el televisor encès per que no es senti sol/a. Cosa que des de el meu punt de vista considero totalment innecessari. Un altra aspecte seria que hi ha gent que no es pot dormirsi no veu la televisió, encara que només sigui per escoltar-la i de vegades es queda adormida amb el televisor encès tota la nit. Per culpa d’això es gasta molta energia. Hi ha invents com eltemporitzador que pots programar que el televisor s’apagui en uns determinats minuts i així no malgastes electricitat.
Des de el meu punt de vista penso que la tecnologia ens està absorbint dia a dia senseque ens en adonguem. Molts nens d’avui en dia han de portar ulleres per culpa de les pantalles, tant per els televisors, com els ordinadors o les consoles. Hauríem de parar-li els peus. Tenim en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • INSTANCIA
  • instancia
  • la instancia
  • A Instancias De La
  • Instancias
  • Caducidad De La Instancia
  • Primera Instancia
  • INSTANCIAS DE LA CONCIENCIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS