Instruccions per a fer el treball de la pel·lícula

Páginas: 4 (814 palabras) Publicado: 15 de enero de 2014
1. La pel·lícula es dibuixa un retrat de les classes socials d'una localitat de la costa catalana, incloent-hi autòctons, immigrants i turistes. Digueu:
Apareixen de la classe social els autòctonsque son la posadera, el que els hi dona la jornada els obrers i l'amo del bar. També apareixen immigrants com en Jose, la Juana que es la dona d'en Jose, els seus dos fills la Juanita i en Pepito, enManolo que es el germà d'en Jose i els treballadors de les obres. I per ultim estan els turistes que son les dugues alemanyes que agafen en Jose i el tiren dins del cotxe.

En primer lloc, està elsde la classe social autòctons que la seva actitud es que són una mica tancats amb el tema del seu idioma, es a dir el català, a l'hora de relacionar-se als catalans parlen entre ells, pro no s'ajuntenentre el immigrants. L'interes dels autòctons és que els beneficia tenir a els immigrants treballant per ells, perquè aixi els hi paga el sou mínim i els perjudica la seva immigració, perquè moltscatalans es queden sense feina que ocupen els immigrants.
En segon lloc, estan els immigrants que la seva actitud sobre el fenomen migratori es que per ells es una oportunitat per poder tenir untreball i obtenir un nivell de vida més bona que on vivien abans, per el seu interes els beneficia tenir una feina i guanya diners per poder enviar-se'ls a la seva família perquè puguin menjar i també perpoder anar on son ells, els perjudica perquè han de estar separats de la seva família temporalment o per sempre.
Per ultim lloc, estan els turistes que la seva actitud sobre la immigració els i esindiferent, es a dir els tracten com un català més, l'interes amb els immigrats els beneficia perquè els hi ensenya els llocs d'interès, pro els perjudica en el sentit econòmic perquè ho paguen totells.
2. En una escena de la pel·lícula es representa perfectament el funcionament del sistema latifundista. Digueu:
Es tracta de la primera escena.
En aquesta escena comença en que és reuneixen les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Treball per fer de Quadern d'Aram
  • MOTIVACIONS PER FER EL TREBALL
  • treball pel·lícula percy jackson
  • Treball pel·lícula "hoy empieza todo"
  • Treball per racons
  • Guia per a fer un comentari de llibre
  • Guia per fer un comentari de text
  • Treball sobre la pel·licula de Troya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS