interiores

Páginas: 3 (614 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2013
Estil minimalista

L'estil minimalista és simple i modern . Ideal per a persones ordenades i serioses , aquest look és serè i tranquil . Si busques un estil en el qual et puguis relaxar ioblidar-te els teus problemes aquest pot ser el millor per a tu . L'ordre i la simplicitat són bases de l'estil minimalista , pel que no és l'opció ideal per a una família amb nens , però mantenint les sevescaracterístiques bàsiques aquest estil pot funcionar en qualsevol situació .


Colors neutres

Els colors neutres , com el blanc , negre i gris , són els més usats en l'estil minimalista . Perdonar-li calor , s'agreguen tons beix i marró . Les parets són en general blanques , el que ajuda a que l'espai es vegi mes lluminós . En l'estil minimalista és important l'estructura d'un ambient , demanera que els colors neutres són la millor opció , ja que no prevenen que l'èmfasi es tregui de les parets i pisos .


Accents de color

Els accents de color poden ser usats per agregar mesdiversitat a la decoració , però no són necessaris , i algunes persones prefereixen mantenir l'estil completament neutre . Si prefereixes afegir color , fes-ho en accessoris o una paret d'accent . És unabona opció utilitzar colors brillants per crear un contrast , com el vermell o groc . També pots afegir color a un moble especial , com una cadira o sofà .



Mobles simples


En l'estilminimalista els mobles són simples i amb línies rectes . Aquestes peces en general són més amples que altes , i són també geomètriques . La quantitat no és important en l'estil minimalista , escull poquespeces , però de bona qualitat , i recorda mantenir l'espai simple . En aquest estil els mobles tendeixen a ser de colors clars , perquè l'espai es vegi mes lluminós , però si necessites mobles quesiguin mes fàcils de cuidar , escull colors mes foscos , però encara neutres .



Pocs accessoris


Per decorar en l'estil minimalista no necessites molts accessoris . Recorda que la simplicitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La interioridad
  • interior
  • Mi Yo Interior
  • Interiorismo
  • el interiorismo
  • Interiores
  • Interior
  • El yo interior

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS