Intermon Oxfam

Páginas: 4 (785 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2013
INTERMÓN OXFAM

QUÈ ÉS?
Organització no governamental de cooperació per al desenvolupament (ONGD) on persones amb diferents creences puguin treballar conjuntament i col·laborar respectant-semútuament, compartint determinats valors, conviccions i estils d'actuació.
COM I QUAN ES VA FUNDAR
Intermón Oxfam és una fundació creada l'11 d'agost de 1956 com a Secretariat de Missions i Propaganda dela Companyia de Jesús per ajudar en les missions a Bolívia, Paraguai i l'Índia. El pare Enric Rifà en fou el primer encarregat.
IDEOLOGIA DE FONS

Intermón Oxfam esta format per un conjunt depersones amb diferent pensament polític, religiós i cultural, que assumeixen una mateixa Missió, compartir uns Valors i tenir una Visió comú del món que desitgen.
OBJECTIUS

Els principals objectiusd’aquesta fundació és lluitar, amb i per les poblacions desafavorides i com a part d’un ampli moviment global, amb l’objectiu d’eradicar la injustícia i la pobresa i per assolir que tots els essershumans puguin exercir plenament els seus drets i gaudir d’una vida digna.

ACTIVITATS QUE DUU A TERME
Es duen a terme quatres tipus d’activitats:
Programes de desenvolupament
Intermón Oxfamtreballa a 48 països en projectes de desenvolupament, acció humanitària, comerç just i mobilització social.
Implementen 469 projectes de desenvolupament. Una part important d'ells estan destinats agarantir mitjans de vida sostenibles a les famílies camperoles.
Acció humanitària
Es treballa en la prevenció, l’ajuda i la reconstrucció, i es fan tasques de denuncia i incidència política. Es rendeixcomptes dels donatius que reben per a totes les emergència en les qual intervenen.
Comerç just
Aposten pel comerç just, que és un moviment que busca canvis en les formes de produir, de comercialitzari de consumir, perquè món sigui un lloc més humà i més sostenible
Campanyes i educació
Denuncien, mobilitzen i eduquen a la societat per que prengui consciencia i actui davant les injustícies....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informe intermon oxfam
  • Campofrío E Intermón-Oxfam
  • Informe Intermón Oxfam
  • Intermón-Oxfam y Campofrío
  • Intermon Oxfam
  • Campofrío y intermón-oxfam
  • Anáisis estratégico de intermón oxfam
  • Las rrpp en las ongs (intermón oxfam)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS