Intocable

Páginas: 5 (1082 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2015
Nom:
Data:

1.-) Explica l’argument de la pel·lícula: (10 línies).
Un milionari aristòcrata anomenat Philippe va fer un accident amb el parapent i es va quedar tetraplègic. Philippe necessita un cuidador a domicili i contracta a Driss, un immigrant d’un barri poc vistós acabat de sortir de la presó. Encara que al principi paregui que Driss no és el més adequat per aquesta funció, ambdós acabenaconseguint lo impossible. Un exemple n’és l’estil de música; a Philippe li agrada la música clàssica i a Driss li agrada el pop, però al final als dos li agraden ambdós estils de música. També la vestimenta; Philippe usa vestits d’etiqueta menters que Driss prefereix el xandall Dos mons enfrontats que, a poc a poc, congenien fins a forjar una amistat tan absurda , divertida i sòlida cominesperada.
2.-) Quins són els temes principals de la pel·lícula? Quins valors es defenen o es vulneren?
Jo penso que és l'amistat, i que no importa l'aparença que tinguis, igualment tots som persones, i no ens poden jutjar pel que semblem, si no pel que realment som.
Es defensa l ’antiracisme, la solidaritat, la ciutadania i l’amistat, entre molts altres.
Es vulnera l’ensenyança, ja que ha refusat atots els que tenien estudis i ha elegit a l’únic que no tenia estudis.
3.-) Intocable és una història real que explica les vivències d’un aristòcrata francès anomenat Phillippe Pozzo di Borgo. Busca informació sobre Phillippe i escriu una xicoteta biografia:
Philippe Pozzo di Borgo , és un aristòcrata francès de 61 anys que va quedar tetraplègic després d'un accident de parapent a 1993. Philippepertany a una família aristocràtica amb doble títol nobiliari. El 2001 , l'editorial francesa Bayard va publicar el testimoni de la seva nova vida , Le Second Souffle , amb una excel·lent acollida de públic. El 2002 , el realitzador JP Devillers va convertir la seva història en el documental " À la vie, à la Mort " on se centrava més en la relació de Philippe amb el seu cuidador , l'algerià " deraval " Abdel Sellou
4.-) Què és una quadriplegia? Explica-la.
La paràlisi de les quatre extremitats; tetraplegia
5.-) La pel·lícula és un relat de respecte i amistat. Quina evolució ha tingut la relació de Driss i Phillippe?
ambdós acaben aconseguint lo impossible. Un exemple n’és l’estil de música; a Philippe li agrada la música clàssica i a Driss li agrada el pop, però al final als dos liagraden ambdós estils de música. També la vestimenta; Philippe usa vestits d’etiqueta menters que Driss prefereix el xandall Dos mons enfrontats que, a poc a poc, congenien fins a forjar una amistat tan absurda, divertida i sòlida com inesperada.
6.-) Pensa en alguna relació d’amistat que tens. Com vos vareu conèixer? Com es vareu fer amics?
A principis d’ESO, si recordo que a la meva primeraclasse de música em volia seure darrere d’una xica que em va agradar a primera vista, però quan em vaig posar ella es va canviar de lloc, perquè es veu que no li agradava la meva presència. Però no em vaig deixar per vençut i va veure que l’aparença no vol dir res. Ens vam convertir en els millors amics fins el dia d’avui ajudant-nos mútuament, i espero que continuï així.
7.-) Llegeix aquest tall dela pel·lícula:

Respon a les següents preguntes: (Pots buscar a internet la informació que desconeguis):
Què és el cànnabis?
És una droga procedent d’Índia que provoca un estat de gràcia extrema.
Quins efectes produeix el seu consum?
Sequedat de boca, augment de la gana, relaxació muscular, dilatació del bronquis, injecció conjuntival (ulls vermells), somnolència i analgèsia moderada, mareigs,baixada de pressió arterial, falta de coordinació, taquicàrdia, ...
Quins riscs o conseqüències negatives pot tenir el consum d’aquesta substància a curt, mitjà o llarg termini?
Desinhibició, relaxació, hilaritat, major memòria visual, modificació i intensificació de les sensacions, ansietat, atacs de pànic, disminució de l'atenció, la concentració i la memòria. Entre aquests, serien els efectes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • intocables
  • Intocable
  • El Intocable
  • Intocable
  • Intocable
  • Intocable
  • intocable
  • INTOCABLES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS