Introducció Métodes Inv. Psico

Páginas: 3 (720 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2011
i

Pregunta 1

Amb la finalitat d’estendre uns resultats, i garantir la validesa d’aquests, l’investigador utilitza l’aplicabilitat en l’eix nomotècnic i ideogràfic, en el qual tracta detraslladar els resultats de la mostra dels estudiants a qualsevol individu del districte educatiu.

No obstant,també podem relacionar-lo amb l’aplicabilitat en l’eix passat futur donat la seva intenció esque els resultats obtinguts serveixin per solucionar el problema en el temps per venir o en un futur pròxim. I si es procedeix a identificar la funció quantitativa, aleshores podran fer prediccionsdels resultats futurs, o de quins va donar en el passat.

Pregunta 2

El situaria en el quadrant de l’investigació aplicada pura. En el qual es busca el desenvolupament i consolidació de la teoria.Pregunta 3

Son de tipus tecnològic, donat que es basa en l’observació i en el coneixement de les regularitats detectades. D’igual manera les civilitzacions antigues tenien prou competència perpredir eclipsis o fases de la lluna.

Pregunta 4

L’afirmació del psicòleg es basa en l’explicació causal paratètica, en el qual es relacionen dues entitats (A i B) que prenen físicament contactede tal manera que l’acció d’un d’ells, que anomenem agent (A), genera un canvi en el segon, i l’energia necessària per operar en aquest canvi és proporcionada en la seva totalitat per l’agent. Ésl’explicació causal física per antonomàsia.

Pregunta 5

Per ser catalogat com a ciència, l’afirmació hauria de comportar i obeir unes regles estrictes, les del mètode científic. El coneixement descrites basa en la proximitat amb les persones (capta l’energia d’aquestes), i a diferencia de la ciència, aquesta afirmació no pot ser subjecte a contrastació o comprovació, i presenta grans dosis demisteri. Aquest article parla d’un cas de pensament màgic.

Pregunta 6

Estem parlant de l’aplicabilitat en eix artificial-natural en el qual el psicòleg vol, a partir de les millores aconseguides...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • METODOS DE INV
  • metodos de inv
  • Métodos y técnicas de inv.
  • Método noroeste inv. operaciones
  • Articulo Teorico Metod De Inv.
  • Metodo Inv Cient
  • Inv Cualitativa metodos y tecnicas
  • Metodos Y Tecnicas De Inv. Cualitativa.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS