Investigació Social Elecció Racional

Páginas: 3 (746 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2015
Investigació social: La elecció racional

Pregunta de recerca: ¿Quin tipus de càstig reben els dictadors en les etapes de post-poder?
La posició ontològica que fomenta l’article és fundacionalistadoncs existeix una realitat observable que podem analitzar per mitja dels mètodes correctes independentment de les construccions socials i del nostre coneixement doncs son fets que podem observar,nosaltres per poder analitzar el tipus de càstig que reben els dictadors en els escenaris de post-poder tan sols tenim que acudir als fets que s’han produït als diferents països quan un dictador a sigutderrocat del poder i per tant estem acudint als fets i no a ninguna construcció social ni uns valors.
La posició epistemològica que fomenta l’article en aquest cas és positivista doncs acudeix als fetsi utilitza mètodes quantitatius per analitzar la realitat , busca les relacions causals que condueixen a que el dictador sigui castigat amb la execució o l’empresonament o pel contrari que no revacàstig algun i abandoni el país això té a veure amb una sèrie de variables com el tipus de regim o el nivell de desenvolupament del país.
¿Que podem saber?
Que els dictadors intenten aferrar-se alpoder de qualsevol manera i quan no poden continuar en el poder fan pactes per a poder sortir impunes de les seves accions fent creure a la resta que així el procés de transició serà més fàcil , axó és faa través de la concessió de amnisties per a ells i per als seus camarades.
¿Com ho podem saber?
Ho podem comprovar observant els diferents escenaris de post-poder i revisar els resultats, també faservir una mena de joc empíric per a poder comprendre les diferents situacions que es donen, es a dir, els escenaris del post-poder.
També presenta els obstacles que n’hi ha en el procés de transicióque dificulten que el dictador assumeixi les conseqüències dels seus actes. A més analitza com influeix la manera en la que surten del poder els dictadors en el seu càstig. Així com les variables que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Racionalidad Social: ¿Es Racional En Verdad?
  • Investigacios en sociales
  • Factores Sociales En La Elecci N Profesional
  • Uso racional de las redes sociales
  • Investigació Social Conductualisme
  • Investigaci N Social
  • Informe De Investigaci N Social
  • escuelas racionalistas, socialistas y de accion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS