Invite your friends to play Solitaire!

Páginas: 3 (651 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2013
 capitol9:  
Aloma i Robert, decideixen anar al cinema. Quan ja han tornat a casa, Aloma es disposa anar a dormir i en Robert li besa els llavis, i Aloma es posa molt contenta.

Capítol 10:  El metge els recomana que  faixin un canvi en la seva vida durant un temps, i per tant, l'Anna i en Dani se'n van a la muntanya per intentar recuperar-se de la malaltia. En Joan no els acomiada,perquè té feina. Aloma se sent sola i vella, Aloma veu com en Dani se'n va i ella sap que un dia en Robert també se n'anirà.  

Capítol 11:  
 Aloma rep cartes de l'Anna, on explica com passen la vidaella i en Dani, i també explicant com es la gent d'allà. Aloma li contesta explicant-li tot el que li passa, també explica una visita de la Coral i l'estat de les plantes del jardí, diu que no n'hi hacap que tingui flors. 
Més tard les gardènies començen a obrir-se al jardí. Aquest dia l'Aloma surt per la tarda a passejar pel centre amb en Robert, ja que el seu germà se'n va amb un amic. Capítol 12:  
En Joan convida a l'Aloma i en Robert pel seu sant. Reben cartes, una de les quals és per en Robert, d'Amèrica. Encara que diu que no hi anirà es passa el dia sense dir-li res a l'Aloma,per això ella està empipada. 
Capítol 13:   
 La Senyora Baixeres convenç a l'Aloma d'anar a casa seva a veure el vestit de núvia de la seva filla Maria. Només tornar, veu al seu germà casi desmaiata un portal i s'espanta però arriba Robert i l'ajuda. En Robert i l'Aloma van al jardí, mentre en Joan està al llit, i ell li diu a l'Aloma que té por d'estimar-la. L'Anna i en Dani han de tornarperquè aquest torna a estar altre cop malalt.
Capítol 14:  
L'Anna i en Dani tornen a casa i poc després en Dani mor. A sobre en Joan li diu a l'Aloma que no tenen diners per pagar la casa i  busquenalgunes sortides.
Capítol 15:  
Una de les proposicions era demanar-li a la Coral un anell que li havia regalat en Joan, però quan l'Aloma va anar-hi, la Coral no li va voler tornar i a sobre la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Invite your friends to play Pudding Pop!
  • Invite your friends to play buggle!
  • Invite your friends to play buggle!
  • Invite your friends to play Pudding Pop!
  • Invite your friends to play Buggle!
  • Invite your friends to play buggle!
  • Invite your friends to play Pudding Pop!
  • Invite your friends to play Buggle!

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS