iohujk

Páginas: 5 (1242 palabras) Publicado: 9 de enero de 2015
LA SEXUALITAT

1. Una de les principals diferencies entre la sexualitat de l’home i la dels animals és que en la de l’home intervenen els sentiments i l’instint i en canvi els animals ho fan nomes per l’instint. A més, els animals nomes ho fan amb la finalitat de reproduir-se i els homes tant per reproduir-se com per plaer.

Al llarg dels anys s’ha creat una cultura sexual basada endiferents tècniques per tal d’augmentar el plaer sexual, com llibres com el Kamasutra etc. A diferencia dels homes els animals al no tenir pensament racional i no poder crear tècniques noves, no poden gaudir del sexe de la mateixa manera que ho fan els humans.

Els sentiments per a les persones son el principal motor que impulsa les relacions sexuals. Això es perquè molts cops l’acte sexual entreparelles simbolitza o representa un sentiment de possessió . això fa que la sexualitat a l’àmbit humà sigui extremadament mes complicat respecte a la sexualitat animal.

A diferencia dels animals, els humans passen per una sèrie d’etapes fins a desenvolupar la seva sexualitat.
La primera etapa es al fase oral, la qual va des de el naixement fins a l’any i mig i la libido està a la boca. Desprèsl’etapa sàdic-anal que va dels 2 als 3 anys on la libido està a l’esfínter i el nen mossega i ja te dents . La tercera etapa dels 3 als 6 anys es la fase fàl·lica i la libido passa a estar en els genitals, la manipulació dels quals els hi dona plaer. A més en aquesta tercera etapa es quan es passa el complex d’Edip.
Posterior a això hi trobar-me una fase de latència dels 6 als 13 anys i la fasegenital a la pubertat on es pretendrà l’acte sexual.

2.No creiem que aquestes diferències siguin ni positives ni negatives, simplement diferents. Els animals no tenen ni la necessitat ni la capacitat de relacionar-se de la mateixa manera que els humans, per tant, no podem parlar d’una diferència negativa. Dit això, si que hem de remarcar, que les relacions humanes destaquen per la seva complexitati per tant requereix molt més del que requereixen les relacions purament animals, com per exemple, impliquen els animals i la sensació de respecte. Parlant de les etapes de la sexualitat, els humans passen per més etapes sexuals que faciliten un major desenvolupament de la sexualitat respecte els animals. D’aquesta forma, encara que no parlem de versions positives o negatives, si que parlem d’unamajor complexitat alhora de fixar-nos en la sexualitat humana.

3.La resposta sexual humana és el conjunt de canvis físics i hormonals que posseeixen els sers humans front a les estimulacions sexuals. Aquesta pot dividir-se en quatre fases: excitació, meseta, orgasme i resolució.

L’excitació és la primera fase, la qual pot ser provocada per molts estímuls diferents, ja siguin proporcionatsper la vista o el tacte. No sabem clarament si hi ha diferències entre els factors que provoquen l’excitació dels homes i les dones, encara que es creu que els homes s’exciten més per la visió i les dones pel tacte. A més, cal dir que durant l’excitació en els homes el penis es posa erecte i a les dones la vagina lubrica i la vulva es dilata.

A la fase meseta les pulsacions són molt altes i larespiració s’entrecorta, és a dir, augmenten els efectes de l’excitació. Després d’aquesta fase arriba la del orgasme, i si per cap problema no s’arriba, hi ha efectes negatius per homes i dones. Als homes els hi fan mal els testicles i a les dones es produeix una congestió en la zona genital.

Com hem dit abans, ara arriba la fase del orgasme, on les pulsacions i la respiració arriben a la màximafreqüència. Aquí es produeix una gran tensió muscular i contraccions a la zona anus-genital. A l’home es produeix la ejaculació i en alguns casos també es presenta en les dones. Cal dir que, l’ejaculació femenina esta relacionada amb l’anomenat punt G, la zona de màxima excitació. A més de la resposta física també es pot donar una resposta emocional que pot provocar crits, plors o rialles....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS