Ipad Mini

Páginas: 2 (448 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
Apple ha complert amb el que tots desitjàvem i l'iPad Mini ja és oficial.

La companyia de Cupertino ha presentat aquesta tarda en un entregat teatre el seu nou producte tàctil amb una pantalla méspetita que l'iPad però amb una construcció molt semblant.

La pantalla de 7,9 polzades

Tots ens posarem d'acord en que la principal novetat d'aquest nou iPad mini és la seva pantalla. Unapantalla de 7,9 polzades en diagonal amb la mateixa resolució que l'iPad 2, és a dir, de 1024x768 píxels, el format que ens mostra la imatge és l'utilitzat en tots els iPads: 4:3.

La superfície de lapantalla és un 35% superior a les tauletes d'Android, i Apple ens ho ha demostrat dedicant part dels seus esforços en mostrar-nos que el seu producte és millor que qualsevol tauleta tàctil.Construcció

El disseny de l'iPad Mini és molt semblant al de l'iPad, tot i aquesta semblança externa, a l'interior és on trobem més diferències. El seu processador és un A5 de doble nucli que ens ofereix unbon rendiment i entre altres funcions ens permet gravar vídeo en alta definició gràcies a la seva càmera iSight de 5 megapíxels. La càmera frontal, situada al centre superior de la pantalla, permetgravar vídeo a 720p HD i realitzar fotografies a 1,2 Mpx.

Pel que fa a connexions i connectivitat, Apple ha dotat aquest dispositiu de la connexió WiFi i LTE universal a més de Bluetooth 4.0 i GPS.En el nostre cas, la connexió LTE no la tenim disponible al nostre territori, així doncs, tindrem LTE o 4G tot i que no passarem de 3G. Com ja és habitual també gaudirem del connector per a auricularsi com a novetat gaudirem dels nous EarPods.
Finalment, a més d'un altaveu, el nou iPad Mini gaudeix del nou connector Lightning que Apple va introduir amb l'iPhone 5. Aquest és un connector molt méssimple de connectar, és més prim i ocupa menys espai.
Segons ha explicat Apple a la presentació del dispositiu, aquest gaudeix d'una bateria que aporta fins a 10 hores d'autonomia. Totes aquestes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ventajas Del Ipad Mini
  • ipad mini 2
  • Tendencia Ipad Mini
  • ipad mini
  • ipad mini
  • Ipad mini
  • Ipad Mini
  • Ipad mini

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS