iPen

Páginas: 20 (4901 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
Després de la mort de l'esclau, Ramon Llull es va retirar al puig de Randa (Mallorca),[2] on es va lliurar a la meditació i la contemplació; una setmana més tard va rebre la “il·luminació”, que ell sempre va creure que era d'origen diví, que li revelaria el contingut d'un llibre i del mètode que li havia de permetre argumentar contra els errors dels infidels. Tot seguit davallà del puig is'instal·là a la Real, on escrigué l’Art abreujada d’atrobar la veritat”.

Aquest episodi, i l'obra que se'n derivà, serà el fonament sobre el qual es desenvoluparà tota la resta del pensament lul·lià, l’art, pel qual pensava que s’havia dotat d'uns mecanismes exactes que feien possible la conversió dels infidels. D’aquí també en derivaria el nom de “Doctor Il·luminat” amb què seria conegut.Finalitzat el llibre, tornà a Randa, on visqué com ermità a una cova per espai de quatre mesos. L’eremitisme constituirà per Llull un ideal de perfecció que serà una constant a la seva obra.[1][5]
Després de la mort de l'esclau, Ramon Llull es va retirar al puig de Randa (Mallorca),[2] on es va lliurar a la meditació i la contemplació; una setmana més tard va rebre la “il·luminació”, que ell sempre vacreure que era d'origen diví, que li revelaria el contingut d'un llibre i del mètode que li havia de permetre argumentar contra els errors dels infidels. Tot seguit davallà del puig i s'instal·là a la Real, on escrigué l’Art abreujada d’atrobar la veritat”.

Aquest episodi, i l'obra que se'n derivà, serà el fonament sobre el qual es desenvoluparà tota la resta del pensament lul·lià, l’art, pelqual pensava que s’havia dotat d'uns mecanismes exactes que feien possible la conversió dels infidels. D’aquí també en derivaria el nom de “Doctor Il·luminat” amb què seria conegut.

Finalitzat el llibre, tornà a Randa, on visqué com ermità a una cova per espai de quatre mesos. L’eremitisme constituirà per Llull un ideal de perfecció que serà una constant a la seva obra.[1][5]Després de la mort del'esclau, Ramon Llull es va retirar al puig de Randa (Mallorca),[2] on es va lliurar a la meditació i la contemplació; una setmana més tard va rebre la “il·luminació”, que ell sempre va creure que era d'origen diví, que li revelaria el contingut d'un llibre i del mètode que li havia de permetre argumentar contra els errors dels infidels. Tot seguit davallà del puig i s'instal·là a la Real, onescrigué l’Art abreujada d’atrobar la veritat”.

Aquest episodi, i l'obra que se'n derivà, serà el fonament sobre el qual es desenvoluparà tota la resta del pensament lul·lià, l’art, pel qual pensava que s’havia dotat d'uns mecanismes exactes que feien possible la conversió dels infidels. D’aquí també en derivaria el nom de “Doctor Il·luminat” amb què seria conegut.

Finalitzat el llibre, tornà aRanda, on visqué com ermità a una cova per espai de quatre mesos. L’eremitisme constituirà per Llull un ideal de perfecció que serà una constant a la seva obra.[1][5]Després de la mort de l'esclau, Ramon Llull es va retirar al puig de Randa (Mallorca),[2] on es va lliurar a la meditació i la contemplació; una setmana més tard va rebre la “il·luminació”, que ell sempre va creure que era d'origendiví, que li revelaria el contingut d'un llibre i del mètode que li havia de permetre argumentar contra els errors dels infidels. Tot seguit davallà del puig i s'instal·là a la Real, on escrigué l’Art abreujada d’atrobar la veritat”.

Aquest episodi, i l'obra que se'n derivà, serà el fonament sobre el qual es desenvoluparà tota la resta del pensament lul·lià, l’art, pel qual pensava que s’haviadotat d'uns mecanismes exactes que feien possible la conversió dels infidels. D’aquí també en derivaria el nom de “Doctor Il·luminat” amb què seria conegut.

Finalitzat el llibre, tornà a Randa, on visqué com ermità a una cova per espai de quatre mesos. L’eremitisme constituirà per Llull un ideal de perfecció que serà una constant a la seva obra.[1][5]Després de la mort de l'esclau, Ramon Llull...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ipen
  • IPEN
  • IPEN
  • Macro Ipen
  • Cursos Ipen
  • Analisis Del Macroentorno Ipen
  • Manual Tecnico PEN IPEN
  • INSTITUTO PERUANO DE ENERG A NUCLEAR Ipen Diapo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS