Iron mountain

Páginas: 11 (2715 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2011
INDEX GENERAL

VISIÓ GENERAL DE IRON MOUNTAIN. 2
BANC SABADELL 2
LA TECNOLOGIA SAFEKEEPERPLUS ® 4
UTILITATS I CARATERÍSTIQUES DEL SafeKeeperPLUS 5
El programa SafeKeeperPLUS: 6
Gestió i custòdia d'arxius 8
Solucions per al sector sanitari 9
Recullen 9
La administració de l’ informació: Ja no es opcional. 11
Extintors intel·ligents protegeixen elpaper..............................................................................13
Edifici segur en entorn segur............................................................................................... ….. 13



NAU LOGÍSTICA IRON MOUNTAIN
      CENTRE DE TRANSPORTS MADRID
     Adequació i Rehabilitació d'Instal·lacions Exteriors

Herman Knaust fundo Iron Mountain el 1951 a Livingston (Nova York).Knaust Després de la II Guerra Mundial, Knaust subvencionar la reubicació de molts Immigrants Jueus en estats units. Ets personatges havien perdut la seva identitat, ja Que SEUS Registres Personals si havien destruït durant la Guerra. En l'esa Època, EE. Units. estava preocupat Per La Guerra Freda. I Aquest va ser Un altre dels Factors Que va portar un Knaust un CentreLa seva Negoci a la Protecció d'Informació vital.
Knaust va obrir els Primers "Centres de custòdia" en Iron Mountain, Va posar Una Oficina de vendes al Empire State Building i convèncer una Militars alts càrrecs, de com El General Douglas MacArthur, paràgraf Que visitessin les Instal·lacions de Iron Mountain.
Els Clients no van trigar a voler also Desa els Arxius en Paper. El 1978, IronMountain va obrir seus Primeres Instal·lacions de Custòdia d'Arxius no Subterrànies a Nova York. El 1980, va obrir laso Unes Instal·lacions en Nova Anglaterra paràgraf atendre La Creixent necessitat de Protegir les dades de còpia de seguretat Informàtic. El 1983, Iron Mountain Ampli La seva Presència a Nova Anglaterra Amb La Adquisició de Nova Anglaterra, emmagatzematge en cellers, a Boston. va ser LaPrimera Adquisició d'Iron Mountain, i va permetre un la Empresa Entrar Amb Força A El Mercat de la Gestió de informes mèdics i Arxius legals.
A Mitjans de la Dècada dels Vuitanta, Iron Mountain havia obert totes les Línies de Servei Que conformen la base de l'Empresa actual. Oferia Serveis de Gestió i Custòdia d'arxius en paper (incloses les Principals Operacions en els Mercats Verticals Sanitarisi Jurídics), i Protecció de Dades externa i Arxius vitals en els Mercats de Nova York i Nova Anglaterra. va començar una Generar seva fortuna Conreant i bolets Venent. En l Època, els seus veïns de la vall del riu Hudson li van posar El malnom de "el rei dels bolets".
El 1936, 9.000 Dòlars americans Pagament Per Una mina esgotada de Minerals ferrosos i 100 acres de terra Amb L'objecte dereceptor experimentat Més Espai Per El Cultiu, el 1950, El Mercat dels bolets havia canviat, va decidir Emprendre Un nou Negoci: que pogués aprofitar la Mina la Que hi havia un Anomenat "Iron Mountain". El 1988, Iron Mountain va donar un pas Important Amb La Adquisició de Bell & Howell Records Management, Inc Iron Mountain Pas a serveis imprimació El Proveïdor Nacional de Serveis del sector.Actualment, Iron Mountain destaca Com Líder del sector a Serveis de Gestió de la Informació i Presta SEUS Serveis a Més de 140,000 Clients de 39 countries dels Cinc Continents. Els seus Accions cotitzen a la Borsa de Nova York Amb El nom "IRM". Iron Mountain ocupa el lloc 644 de la Llista Fortuna 1000. Empreses de tots Sectors Importants i dels de tots tomanys (més del 95% Inclòs de les Empreses dela Llista Fortune 1000 i Més del 85% de les empreses de la Llista FTSE 100) confien en Iron Mountain Com a soci Per La Gestió de la informació.
Herman Knaust va demostrar gran receptor experimentat la paraula capacitat de Futur quan, el 1952, va dir:
"Aquest Negoci Creixerà Com els bolets .

VISIÓ GENERAL DE IRON MOUNTAIN.
Serveis:
* de Gestió d'Arxius
* Protecció i Recuperació de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Iron mountain
  • Presentación Corporativa De Iron Mountain
  • Iron
  • iron
  • mountain biking
  • Mountain Biking
  • Mountain village
  • LA GRANJA MOUNTAIN

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS