Isaac Asimov

Páginas: 4 (910 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2012
ISAAC ASIMOV
Isaac Asimov va néixer el 2 de gener de 1920 a Petróvichi, República Socialista Federativa Soviètica de Rússia. Els seus pares, Judah Asimov i Anna Rachel, d'origen judeo-rus, es vantraslladar a Nova York l'11 de gener de 1923, quan l'autor tenia tres anys.
La seva infància va transcórrer al barri de Nova York, Brooklyn. Isaac va aprendre per si mateix a llegir amb quatre o cincanys. Va passar la seva joventut en les botigues de llaminadures que el seu pare rentaba al barri de Brooklyn. En aquests prestatges plens de revistes Asimov va trobar per primera vegada la ciènciaficció. Va començar a escriure en la seva adolescència i als 19 anys va publicar els seus relats de ciència ficció en les revistes de ficció anomenades Pulps.
Tenia por a volar i només va viatjar enavió dues vegades en tota la seva vida, patia acrofobia (por a les altures). També patia claustrofilia, li agradaven els llocs petits i tancats.
Es va graduar com bioquímic a la Universitat de Columbiael 1939. En ser rebutjat per ingressar a les escoles de medicina de les universitats de Nova York, va tornar a Columbia i va començar un postgrau de química,va obtenir el títol al 1941. Al 1942, Asimovva partir cap a la ciutat de Filadèlfia, va agafar un treball com a investigador químic en les drassanes de la marina de guerra nord-americà. El 1948 va aconseguir el doctorat en química que li vapermetre l'accés a la Universitat de Boston on va estar com associat, però sense opció a ensenyar. La universitat deixa de pagar-li el salari el 1958, però els ingressos del seu treball com a escriptorsón majors que els que aconsegueix a la universitat. Asimov va estar en la facultat com a professor associat, i el 1979 li ascendeixen a professor titular. Els seus documents personals dels anys 1965s'arxiven a la Biblioteca Mugar Memorial de la Universitat de Boston, on ocupen 464 caixes en 71 m de prestatgeries. El 1985 és elegit president de l'Associació Humanista nord-americana, càrrec...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • isaac asimov
  • Isaac asimov
  • isaac asimov
  • Isaac Asimov
  • Isaac Asimov
  • Isaac asimov
  • La ultima pregunta-isaac asimov
  • síntesis libro isaac asimov

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS