isdrrs

Páginas: 2 (425 palabras) Publicado: 11 de junio de 2014
Quan es va formar l’Associació?
L’origen de l’Associació Familiars Alzheimer Maresme es remunta a l’any 1990 quan neix com a delegació d’A.F.A.B. (Associació Familiars Alzheimer Barcelona),associació amb la que ha estat vinculada  15 anys. El dia 1 de novembre de 2005, la delegació es va constituir com a associació independent amb el nom d’A.F.A.M. (Associació Familiars Alzheimer Maresme). L’associació va néixer amb la il·lusió i el compromís de poder ajudar, ja dintre de la comarca del maresme, les famílies dels afectats que ho necessiten oferint un ampli suport en tots els àmbitsd’incidència de la malaltia. Al mateix temps, l’A.F.A.M. reitera i manté el seu compromís de col·laboració amb la resta d’associacions representades a CEAFA i el seu treball coordinat amb les diferentsadministracions públiques i privades implicades.
Quina és la funció de la vostra associació?
La tasca de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Maresme és la de realitzar un suport alsafectats, tant malalts com familiars. És a dir, incentivar i fomentar la informació a les famílies afectades i la formació de grups d’ajuda mútua.
L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer delMaresme té el suport d’alguna entitat o organització?
Col·laboreu amb alguna altra associació?
Col·laborem amb les associacions representades a CEAFA i
d’associacions representades a CEAFA i el seutreball coordinat amb les diferents administracions públiques i privades implicades.
L’ESTUDI ALFA NECESSITA 300 NOUS VOLUNTARIS DE 60 A 75 ANYS
Després de l’èxit de la convocatòria del 2012, laFundació Pasqual Maragall i l’Obra Social “la Caixa”, fan una nova convocatòria de voluntaris entre 6o i 75 anys, per participar en l’estudi Alfa (Alzheimer i Famílies) amb l’objectiu d’obtenir unarepresentació més proporcional de la població que participa en l’estudi. Us fem arribar el cartell de la convocatòria i la carta que la fundació Pasqual Maragall ha adreçat a les associacions amb les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS