ITA, Instituto de Trastornos Alimenticios

Páginas: 2 (326 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2014

Sobre ITA
ITA ofereix una red intergal propia especialitzada per el tractament d'adolescents i adults amb greus trastorns de la conducta alimentaria. Aten als seus individus i famílies de maneracoordinada, continuada i personalitzada.

En l'hospitalització el pacient participa en un programa actiu de recuperació física i conductual i al mateix temps psicológica i personal, fins als pisosteràpeutics.

Els resultats asistencials estàn validats amb estudis científics que exposen regularment al col·lectiu profesional d'especialistes, això premeteix participar en la comunitat científicai compartir amb ella avanços i innovacions tècniques.

Als casos que pot ajudar
Anorexia nerviosa
Bulimia nerviosa
Trastorns alimentaris no especificats (TCANEs)
Trastorns per atraconsObejctiu
L'objectiu prioritari d'ITA és la consecució de l'autonomía del pacient. Per aconseguir-ho es tracta desde les intervencions terapéutiques individuals i grupals, però també amb l'intervenciófamiliar i psicoeducativa.
La finalitat del tractament no solament és la restitució de la salut sino també evitar les recaigudes.
Al llarg del procés considerem que és fundamental coneixer elfuncionament del trastorn en l'indiviu, provocar una millora en l'estat físic, tornar als hàbits alimenaris alterats per l'enfermetat i treballar els aspectes motivacionals.

Què és la família per ITA
Lafamília és la que necesita ser acollida i sentir-se acompanyada en el procés de l'enfermetat del seu familiar per l'equip de professionals per això és que informa de l'evolució de la persona,s'integra durant la seva recuperació, s'ajuden a aportar solucions a les difucultats que presenten...

És per això que forman:
Assesorament familiar
És un tipus d'intervenció terapéutica orientada aformar a les famílies per l'abordatje del TCA, ensenyan't les estratégies i eines que necessitaran al llarg del procés de recuperació de la persona afectada.
Grups multifamiliars
És un espai de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trastornos alimenticios
  • Trastornos Alimenticios
  • Trastornos Alimenticios
  • trastornos alimenticios
  • Trastornos Alimenticios
  • Trastornos Alimenticios.
  • Trastornos alimenticios
  • Trastornos Alimenticios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS