iugy

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2014
 Els tres amics a la prehistòria

Eran un grup de tres amics. Un dia al diari van veure un article que parlava de la prehistòria. En Tomas tenia un pare que quasi no li feia cas perque estavasempre pendent del seu treball pero aixo no importava en aquell moment i va pensar:

- Podríem viatjar a la prehistòria, per veure com eren les coses que passaven.

Quan van estar a casa seva, vanmuntar una màquina del temps, per anar al passat. Quant van arribar a la prehistòria, van veure mamuts. Un home els va deixar la seva cova. A dins hi havia un martell de pedra, una llança i moltes méscoses. El Valenti va dir:

- Podríem anar a caçar mamuts.
- D'acord - van dir en Tomas i en Joan.

Van anar amb un explorador que els guiava. Quan es van trobar un tigre dents de sable amb unesdents molt afilades, el guia els va dir:

- Llenceu les llances abans que ens atrapi.

Les coses no s'acabaven aquí: quan estàven corrent cap a casa un mamut els va perseguir, com si estès enfadatperquè havíen matat els seus fills. Llavors el mamut va aixafar el guia, i en Tomas va cridar:

- Com ens ho farem sense el nostre guia?
- Doncs no ho sé - va dir en Valenti, tot asustat de por.Llavors estàven mig plorant, perquè el mamut havia matat el guia. Per venjar-se li van llençar la llança i el van matar.Van tornar a casa i no van voler tornar mai més en aquell lloc tan terrorífic.Van dur la maquina a la escombreria perque ningu cometes el mateix error que ells pero no tot va ser aixi. Un dia, abans de que la maquina fos destruida un un altre grup d’ amics va pujar a lamaquina i van anar exactament al moment on va arribar el grup anterior.

Tot va succeir exactament com abans pero hi ha dues coses que varien, el tigre els atrapa a tots i el primer grup de nins ha deha de anar a rescatar-los.

Els tres del primer grup de nins evidentment eran mes debils que el tigre i el tigre quasi els havia derrotat quan…EL GUIA APAREIX!
Pero no ve tot sol sino que apareix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS