iujj

Páginas: 4 (829 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2014
Steve Jobs

Steven Paul Jobs va néixer a San Francisco, Califòrnia, el 24 de febrer de 1955 va ser un empresari i magnat dels negocis del sector informàtic, cofundador de Apple i màxim accionistaindividual de The Walt Disney Company.

Jobs es va casar amb Laurent Powell i va tenir tres fills amb ella. Steve a més a més va tenir una altra filla anomenada Lisa d’una altra relació. Va tenirdiversos problemes de salut, li van diagnosticar càncer de pàncrees, però la va superar amb èxit. Finalment Steve Jobs va morir de càncer el 5 d’octubre de 2011 als 56 anys.
Va ser un dels mésinfluents de la tecnològica, contribuint decisivament a la popularització de la informàtica. Les seves idees visionàries en el camp dels ordinadors personals, la música digital o la telefonia mòbil varevolucionar els mercats i els hàbits de milions de persones durant més de quatre dècades.


Steven Jobs va començar a anar a la universitat de Reed College, però va abandonar la carrera perquè era moltcara. Desprès va tornar a Califòrnia amb l’objectiu de realitzar un recés espiritual a l’Índia i aconseguir un treball com a tècnic en Atari Inc un fabricant de videojocs.
Més tard amb l’ajuda delseu amic Steve Wozniak, que tenia l’objectiu de fer un ordenador petit, es va quedar admirat per aquest projecte i van quedar de construir i vendre’n un.
Stephen Gary Wozniak, anomenat Steve Wozniak vanèixer el 11 d’agost de 1950 a Estats Units. És un enginyer, filantrop, empresari i inventor nord-americà, cofundador de la companyia Apple. Nou anys desprès de crear l’empresa va deixar Apple i vafundar una nova empresa anomenada Cloud 9 que desenvolupava comandaments a distància, fabricant el primer comandament a distància universal el 1987.


Wozniak a causa de exigències de contracte vahaver de fer conèixer la idea de fer un petit ordenador a la empresa per la qual treballava, Hewllet-Packard, però no ho va acceptar perquè deia que era absurd. I per això van fer Apple Computer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS