Ivan

Páginas: 3 (604 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
Canviar de vida. Amb eixe propòsit, Caterina Cremec abandona la seua Romania natural per traslladar-se a València. Una història inusual i sorprenent amb què Lourdes Boïgues ha aconseguit el 27è Premide Narrativa Juvenil Enric Valor. I és que El secret de Caterina Cremec no deixarà descontent a ningú.

El comte Ivan Cremec von Holtzseinn està molt preocupat. La seua néta, Caterina, vol iniciaruna nova vida, una vida millor lluny del que ha sigut fins ara. L'avi Ivan n'ha tingut cura des que, des de ben menuda, es va quedar òrfena. A Caterina mai li ha faltat de res, ha tingut sempre allòque ha volgut, a excepció del més important per a ella, una vida normal, humana. I es que Caterina és vampira. ÿs per això, que decideix abandonar sa casa a Romania per traslladar-se a la ciutat deValència. Però no estarà a soles. Dukhan, el seu fidel servent l'acompanyarà per tal de protegirla de tots els perills que amaga la capital del Túria. Allà, intentarà ser una més. Treball, amics? i moltessorpresesli esperen. Però amb tot, Caterina ho té clar, vol fer realitat el seu somni. I per ell farà tot allò que estiga al seu abast. Vol ser lliure, feliç, valdre's per si mateixa, serautosuficient. Per això, lluitarà amb totes les seues forces. La persistència i la tossudesa seran els seus màxims aliats.Una història de autosuperació, que ens ensenya com es pot arribar a tindre la vida quevols per damunt de tots els obstacles.

Una història de vampirs del segle XXI, diferent, insòlita i inusual, que situa El secret de Caterina Cremec com una lectura més que recomanable. I és que, a mésde les peculiaritats que amaga el relat, cal destacar les formidables descripcions que Boïgues fa de la ciutat de València. L'autora ens situa en temps real pels carrerons del barri del Carme mésnocturn i misteriós. Descripcions que tenen en compte el més mínim detall i ens permeten sentir les sensacions en primera persona de la protagonista, de Caterina. Un punt de vista diferent del que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ivan
  • Iván
  • EL iVAN
  • Ivan
  • Ivanes
  • Ivana
  • ivan
  • Ivan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS