jarfels

Páginas: 2 (481 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2014

EXPLICACIÓ SOBRE JARFELS

Jarfels, S.A. és una empresa especialitzada en Disney de jardineries, obres, manteniment d'espais verds i restauració paisatgística.Treballen tant en espais públicscom privats.L'empresa va ser creada l'any 1989 ,en els seus inicis va apostar pel tractament dels residus vegetals, creant la primera planta de compostatge de l'Estat.
Ha crescut de forma moltconsiderable, ha passat dels 12 treballadors als 85 en l’actualitat.
 
Els principals clients de Jarfels, SA es troben l'Ajuntament de Castelldefels, l'Ajuntament de Sitges, l'Ajuntament de Gavà, al ParcMediterrani de la Tecnologia, el Centre Comercial Ànec Blau i diferents hotels.

 Compten amb una flota de vehicles i maquinària de qualitat per a adaptar-se amb facilitat a qualsevol tascanecessària. Aquests vehicles i maquinària propis, juntament amb la professionalitat i capacitat organitzativa del nostre personal, els permet treballar a preus molt competitius.
  
La masia està situada alpeu del parc natural del massís del Garraf, en un entorn molt natural. Està al costat el Parc de la Granota, i dins del recinte trobem un viver amb una gran varietat de plantes.EXPLICACIÓ SOBRE LA DEIXALLERIA

L'any 1998 es va inaugurar el Punt de recollida selectiva, deixalleria de Castelldefels, dins del Programa de Deixalleries Metropolitanes. Es facàrrec del transport i de les sortides de materials i residus. És un equipament de recollida de deixalles, situat al nostre municipi, on es poden portar els residus voluminosos (runa, mobles, etc., ...) Iels residus especials (piles, fluorescents, etc.), (no es poden portar restes de jardineria).

L’any 2001 es va iniciar el Punt de recollida selectiva mòbil (Deixalleria Mòbil) de Castelldefels.Molts dels objectes que llencem es poden reciclar o tornar a utilitzar. D'altres, per la seva composició, han de rebre un tractament especial perquè no es converteixin en un risc per al medi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS