Jdnja

Páginas: 2 (367 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2011
INFORMACIÓ SOBRE AUSTRÀLIA:

És un estat de l'Hemisferi Sud que conforma el continent més petit del món i que inclou, a més, diverses illes petites dels oceans Pacífic i Índic. L'Austràliacontinental té una extensió de 7,69 milions de quilòmetres quadrats i és al mateix temps l'illa més gran del món, però el continent més petit; Austràlia és, de fet, la part principal del continent oceànic.La majoria dels 21 milions d'australians són descendents dels colonitzadors i dels immigrants; el 90% de la població australiana és d'ascendència europea. La majoria dels immigrants colonials i elsposteriors a la independència, provenien gairebé exclusivament de la Gran Bretanya i Irlanda, de manera que la població d'origen anglocèltica encara hi predomina. La població australiana s'haquadruplicat des de la fi de la Primera Guerra Mundial, gràcies a l'ambiciós programa d'immigració australiana. Entre la fi de la Segona Guerra Mundial i el 2000, al voltant de 5,9 milions de persones de lapoblació total, es van establir a Austràlia com a immigrants nous, la qual cosa vol dir que dos de cada set australians van néixer a l'estranger.

L'anglès és la llengua oficial d'Austràlia. Segons elcens del 2001, l'anglès és l'única llengua parlada a les llars del 80% de la població australiana. També s'hi parlen el xinès (2,1%), l'italià (1,9%) i el grec (1,4%). Una proporció significativa delsimmigrants de primera i segona generació són bilingües. Es creu que a prop de 200 i 300 llengües aborígens australianes existien abans del primer contacte amb els europeus. Només n'han sobreviscut70, i 50 són en perill d'extinció. A prop de 50,000 (0,25%) persones parlen una llengua aborigen com a llengua materna.
No hi ha cap religió oficial de l'Estat. El cens del 2006 va reportar que el 68%dels australians eren cristians: 26% eren catòlics i el 19% eren anglicans. El 19% van reportar "cap religió", que inclou l'humanisme, ateisme, agnosticisme i el racionalisme; i el 12% no va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS