jebde

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2013
La feina de podar tota mena d'espècies es converteix en alguna cosa més que un ofici per al Florenci: una passió, una manera d'entendre el món. Per als qui l'envolten, una bogeria. 

Nascut dinsla soca d'un roure, de jovenet adopta el bedoll com a espècie preferida i s'hi acaba identificant. "El bedoll no dóna fruits, la seva fusta no és especialment resistent i cap animal en menja lesfulles: en canvi, canvia molt de colors, és un arbre artista", explica Pep Coll. Amb el temps, el Florenci acaba convertit en "un escultor de la fusta viva". Fins i tot s'avança als temps –és nascut l'any1918– i realitza espectaculars obres de land art als boscos del Pirineu. 
La feina de podar tota mena d'espècies es converteix en alguna cosa més que un ofici per al Florenci: una passió, una manerad'entendre el món. Per als qui l'envolten, una bogeria. 

Nascut dins la soca d'un roure, de jovenet adopta el bedoll com a espècie preferida i s'hi acaba identificant. "El bedoll no dóna fruits, laseva fusta no és especialment resistent i cap animal en menja les fulles: en canvi, canvia molt de colors, és un arbre artista", explica Pep Coll. Amb el temps, el Florenci acaba convertit en "unescultor de la fusta viva". Fins i tot s'avança als temps –és nascut l'any 1918– i realitza espectaculars obres de land art als boscos del Pirineu. 
La feina de podar tota mena d'espècies es converteixen alguna cosa més que un ofici per al Florenci: una passió, una manera d'entendre el món. Per als qui l'envolten, una bogeria. 

Nascut dins la soca d'un roure, de jovenet adopta el bedoll com aespècie preferida i s'hi acaba identificant. "El bedoll no dóna fruits, la seva fusta no és especialment resistent i cap animal en menja les fulles: en canvi, canvia molt de colors, és un arbreartista", explica Pep Coll. Amb el temps, el Florenci acaba convertit en "un escultor de la fusta viva". Fins i tot s'avança als temps –és nascut l'any 1918– i realitza espectaculars obres de land art als...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jebd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS