Jeika

Páginas: 16 (3766 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
Exercicis 2 - Sistemes d'extinció
L'obtenció d'un sistema d'extinció d'incendis no significa necessàriament el final del procés de prevenció d'incendis. Factors com l'antiguitat, l'ús i la corrosió redueixen gradualment el nivell de protecció contra incendis que proporciona un sistema, i calen inspeccions en intervals regulars. Els nostres experts examinen les condicions tècniques dels sistemesd'alarma contra incendis i dels sistemes d'extinció i avaluen si segueixen sent adequats per a l'ús en el seu edifici. Oferim solucions integrals per a la protecció estructural i tècnica contra incendis - des de les fases de planificació inicials. Avaluem estratègies i plans d'evacuació i rescat i li donem suport en el treball de documentació

Canonada Humida
Per a instal·lacions de sprinklersformat per una vàlvula de tancament principal, vàlvula d'alarma i retenció, sistema interior de retard, motor d'aigua que transmet el seu moviment a un gong per a produir una alarma acústica, vàlvules de buidatge i prova, manòmetres i trim de connexió (es subministra premuntat i sense vàlvula de papallona). Inclou càmera de retard.

Canonada Seca

El sistema de canonada seca és un sistema deruixadors que empra ruixadors automàtics instal·lats en un sistema de canonades que conté aire o nitrogen a pressió. S'utilitza una vàlvula de canonada seca per retenir el subministrament d'aigua i actuar d'interface entre l'aigua i l'aire. Està dissenyat de manera que una quantitat moderada de pressió d'aire retindrà una quantitat molt major de pressió d'aigua. Quan es produeix un incendi i esgenera la calor suficient, s'activaran un o diversos ruixadors. Llavors, la pressió d'aire del sistema s'escaparà a través dels ruixadors activats, i baixarà fins a un nivell predeterminat per permetre que la vàlvula de canonada seca s'obri. Una vegada oberta la vàlvula de canonada seca, l'aigua podrà entrar en les conduccions del sistema de ruixadors i omplir-ho i sortirà per qualsevol ruixador ques'hagi activat.

Sistemes de diluvi

Estas instalaciones están compuestas por rociadores abiertos o boquillas difusoras conectados a un suministro de agua. La válvula de diluvio se abre mediante una señal del sistema de detección. Cuando la válvula de diluvio se abre, el agua inunda las tuberias y se produce una descarga a través de todos los rociadores o boquillas. El sistema de diluvio seutiliza normalmente para altos riesgos que requieran una descarga inmediata de agua sobre toda la zona a proteger.
Las instalaciones de acción previa, estan compuestas por rociadores automáticos conectados a un suministro de agua. Las tuberias contienen aire o nitrógeno a muy baja presión (0,1 bar), para supervisión y control de posibles roturas o fugas..

El sistema de preacción de Inbal empleaun sistema de tuberías con rociadores cerrados presurizado con presión de aire o gas de control.
El sistema está provisto de un sistema de detección suplementaria, cuya función varía conforme al tipo de sistema de preacción. El accionamiento neumático o el eléctrico es el tipo de sistema de detección que se utiliza con mayor frecuencia. Los sistemas de preacción se utilizan al hacerse necesarioevitar una descarga accidental de agua, cuando se desea una alarma antes de la operación de rociado, o bien al querer acortar el retraso de descarga de agua inherente a un sistema de tubería seca.

Exercicis 3 - Cadenats

El web segur d'Unnim utilitza el protocol d'encriptació SSL (Secure Sockets Layer). Aquest protocol està dissenyat per garantir una comunicació segura:
La confidencialitatde la informació: tenir la seguretat que pel camí ningú no pot veure les dades que es transmeten.
L'integritat de les dades: tenir la seguretat que pel camí les dades no han estat alterades.
L'autenticació: tenir la seguretat que l'adreça que apareix a la barra de navegació és qui diu ser.
L'adreça (URL) de les pàgines web que requereixen una connexió SSL comencen per https, en lloc d'http. A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jeiker
  • jeiko cueco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS