jejedw

Páginas: 2 (372 palabras) Publicado: 3 de enero de 2014
5. Què signifiquen els netejadors de vidre?

6. Que significa el conill blanc?

7. Què és un Hacker

8. Què vol dir que Neo és l'elegit

9 Que signifiquen els colors de les pastilles

10.Què és Matrix?
- Thomas Anderson és un jove informàtic que treballa per a una de les més prestigioses companyies del sector . No obstant això , quan surt de la feina i se'n va a casa , la seva vida ésmolt diferent . L'estatge de Neo és una habitació fosca que sembla trobar-se en un hotel, a la porta posa 101 . Allà , el nostre protagonista roba hores al son per rastrejar per internet la pistad'un home, un terrorista dels més buscats : Morfeo . Només aquest home coneix la veritat sobre alguna cosa del que Thomas ha sentit parlar en murmuris : Matrix . Però , què és Matrix ?
 Ocult sota elpseudònim de Neo , Thomas tractarà d'esbrinar i ho farà quan el mateix Morfeo enviï a un dels seus millors soldats per buscar-lo. Aquest soldat és una dona : Trinity .
 Matrix és control , una presóper a la ment . Neo descobrirà que el món que sempre ha conegut , el món real , és una simulació generada per ordinador , com és això possible ? Perquè la humanitat ha estat dominada per les màquines iaquestes fan servir als humans per produir energia . Els mantenen en estat fetal , submergits en uns tancs i connectats a una realitat que és falsa . La missió de Morfeo i del seu equip és alliberarla humanitat i fer que siguin conscients de l'engany .
 Neo haurà d'assimilar que tota la seva vida anterior era una mentida , i que ara viatja en una nau que fuig de les màquines . Aquesta nau estàdotada d'equips informàtics i des d'ella es pot tornar a connectar a Matrix , al món que sempre va conèixer . Allà lluitarà contra els agents ( màquines amb forma d'humans vestits ) i es debatrà en laterrible dubte de no saber si el seu destí està escrit . Morfeo assegura que Neo és el salvador , l'elegit , la persona que liderarà la humanitat en la guerra contra les màquines . És això cert ? ,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS