jejejejej

Páginas: 2 (275 palabras) Publicado: 15 de enero de 2015
bueno si, tengo que hacer esta mierda para poder ver el puto comentario de textoooo de mierdaaaaa y tengo que escribir mucho asi queJAGP9WUEJDSJYYUWIUEWWISAJUIKUYFDSRTYUIO`POIUFDGHJKÑL´cghjkñoi8675redfcghjuiop`´ñ.,mnbvcfdertyjnb gvyoiqwsmjpwqhdn jhjksdhkjashlOIPW OI0QW9E80Q9IEMPQWOIEPOQWIE
Aquest és un poema de Joan Maragall(1860-1911). El seu pare era fabricant tèxtil. Maragall, va estudiar dret al mateix moment el seu pare volia que es cuidés de la fàbrica.

El poema tracta d’una vacacega a causa d’un cop de pedra, i que venia a veure aigua com sempre però sense decisió ni companyia. Ella no podria seguir el ritme de les altres vaques. Quantaconsegueix veure, s’aixeca i se’n va per camins inoblidables i brandant la seva llarga cua.

El tema principal de la poesia de Joan Maragall es la natura, quancontempla la natura queda impressionat i meravellat.

Seguidament, comentaré el poema de Joan Maragall ``La vaca cega´´. El poema té 10 síl·labes per vers (decasíl·lab), noestà dividit per estrofes i té 23 versos, la rima es dóna només en alguns versos del poema, però en general no en té. El poema té un doble sentit: la vida de la vacaés el que ens mostra, però en realitat es refereix a la vida bohèmia dins del modernisme. Existeix una comparació (Ve a abeurar-se a la font com ans solia), i demetàfores com: aixeca al cel (va aixecar), l’embanyada testa (el cap), les mortes nines (els seus ulls cecs), orfe de llum (cega) i d’altres. Aquest va ser un dels poemesmés importants del modernisme.

En conclusió, m’agradaria destacar un altre cop el doble sentit del poema i la majoritàriament manca de rima entre versos.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jejejejej
  • Jejejejeje
  • Jejejejej
  • Jejejejeje
  • Jejejejej
  • jejejejej
  • Jejejejeje
  • jejejejeje

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS