Jesucristo noticia

Páginas: 2 (438 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2014
Diumenge 9 de febrer de 2014,
Ahir dia 8 de febrer del 2014 Jesús de Natzaret va resucitar per segona vegada. Aquest cop ho ha fet a Consolació, un petit turó de s’Alqueria Blanca. Va baixar de lacreu i es va dirigir a una beata que netetjava l’ermita. “Pareixia confós”, va declarar Antònia. Després d’una llarga entrevista amb el Messies hem descobert que determinats pilars del cristianismesón erronis. És un fet històric. Jesús, amb només tres passes (desde l’altar a la beata)ha donat la volta al món a través de mitjans de premsa de tot el planeta. Tots aquests mitjans han vingut aMallorca a fer-li una entrevista al Local Parroquial. És realment increíble tenir a Jesús davant teu –pensaria qualsevol cristià- , -és un ésser superior-, dirien. Però, pensa ell el mateix?
-Sí, sóm elcreador del Cristianisme però no va ser exactament com conten.
-Jesus, quan vares néixer i on? Contan’s un poc la teva infantesa.
-Amics, vaig néixer en un estable de Betlem a l'any 1, a Judea, quanaquesta província pertanyia a l'Imperi Romà . Els meus pares m’esperaven com el Messies que era. Ell era Josep i era el fuster del poble i la meva mare era Maria que era verge, o al manco segons latradició cristiana. Sóc concebut per obra i gràcia de Déu ni més ni manco. Sobre la meva infantesa a Galilea no sabria què dir. Era un nin bastant normal. Jugava amb els amics a bolles de petit peròdesprés quan vaig començar a sortir, a arribar quan sortia el sol… ben aviat el meu pare em va posar a treballar per ajudar-lo a la fusteria i em va fer aprendre-ho tot sobre les tradicions jueves del'època . En dates festives acompanyava als meus pares a Jerusalem , com va passar als 12 anys , quan vaig demostrar la meva sapiència davant els doctors del Temple .
- I quan començares a predicar elcristianisme?
-Quan tenia 30 anys vaig ser batejat per Joan "El Baptista " al riu Jordà i vaig establir-me a un llogaret de Cafarnaüm , on vaig començar a "predicar l'arribada del Regne de Déu" ....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jesucristo
  • jesucrist
  • jesucristo
  • Jesucristo
  • jesucristo
  • Jesucristo
  • jesucristo
  • Jesucristo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS