Jfgjhfggfjfgjhfgh

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 11 de enero de 2013
Annex 3

Guia d’exempcions

L’exempció sempre s’ha de considerar com una excepcionalitat, perquè l’FCT és un crèdit essencial en la formació professional de l’alumnat, ja que preveu dos gransobjectius: • Completar l’adquisició de la competència professional assolida en el cicle formatiu (objectiu de qualificació professional). • Facilitar la incorporació de l’alumnat al món laboral(inserció laboral). En el cas que l’alumnat acrediti haver assolit aquests objectius bàsics de manera parcial o total, mitjançant l’experiència laboral, podrà demanar l’exempció total o parcial de l’FCT.Aquesta guia fixa els criteris i els mecanismes per sol·licitar i resoldre l’exempció total o parcial de l’FCT.

Regulació

Resolució d’inici de curs, que dóna instruccions per a l’organització i elfuncionament de centres docents públics d’educació secundària de Catalunya. Resolució d’inici de curs, que dóna instruccions per a l’organització i el funcionament de centres docents públics de Catalunyaque imparteixen ensenyaments de l’àmbit d’arts plàstiques i disseny per al curs 2008-2009.

Resolució

La direcció del centre resoldrà l’exempció. El director general d’EnsenyamentsProfessionals, Artístics i Especialitzats resoldrà les sollicituds que no s’ajustin a allò que es descriu en cadascun dels supòsits d’exempció.

69

Procediment

Alumne/a Sol·licita

Tutor/a d’FCTComprova documents




Director/a Resol

Coordinador/a d’FP* Proposa

Documentació

La sol·licitud s’ha de presentar per escrit i ha d’anar acompanyada dels documents acreditatius corresponentsque es descriuen en cadascun dels supòsits d’exempció. La documentació ha de ser original o còpia autenticada. Les sol·licituds de diversos alumnes es podran resoldre amb un únic document acompanyatde les sol·licituds individuals i de la documentació acreditativa necessària.

Termini

Les exempcions es poden tramitar en qualsevol moment del curs o dels cursos del cicle formatiu, abans de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS