jfsdjff

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2014
Capítol 6: “El ball continua”

Al cap d'una estona d'intentar desfer-se del Martí, arriba el Jaume i amb un somriure agafa la Conxa i se l'emporta a ballar. El Martíes queda tan sorprès que encara no ha tingut temps de reaccionar que la Conxa i el Jaume ja giravolten per la sala. La parella balla tota l'estona sense parar atenció ala cara de pomes agres del Martí ni al fred que fa a fora. Quan el Tonet Vell desa l'acordió surten tots dos de la sala i topen amb el glaç i la fredor de fora. El Jaumeli diu que digui a casa que la vol festejar i que tornarà el diumenge per saber-ne la resposta. La Conxa no s'ho pot creure, ja no és la Conxa que va anar a Pallarès aviure a casa dels oncles, ara és la Conxa del Jaume.

Capítol 7: “El Jaume o el Martí?”

El Jaume i la Conxa es volen casar, però els oncles no ho veuen amb massabons ulls. El Martí de cal Sebastià és més bon partit, però per tots és sabut que ganes de treballar no n'hi ha masses en aquella família. Al final, amb arguments com eld'administrar el sou del Jaume i que ajudaria en tot el que pogués a les terres els oncles cedeixen i es casen.

Un any després...

Capítol 8: “Arriba l'Elvira”

LaConxa està embarassada i uns dies abans de fer l'any de casats té a l'Elvira, la seva primera filla. Per aquells dies el Jaume està treballant a Montsent i com que vanéixer en dimarts, ell no ho va saber fins al divendres que hi va l'Anton de casa Peret. Aquella mateixa nit s'encamina cap a Pallarès per veure la seva filla i hi arribaja ben entrada la nit, amb un fred que pela, la neu que ha gelat els camins i la cara ben vermella. Al cap d'una estona se'n torna cap a Montsent per arribar-hi a pun
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS