Jhgljrhwgsl

Páginas: 2 (278 palabras) Publicado: 13 de abril de 2015
Hotel Rwanda
1.- Matar els Tutsis.
2.-Els punts forts d’Arusha van ser posar fi a la immunitat, lluitant contra el genocidi i l’exclusió, i promoure lareconciliació. Reformar el poder judicial establint un equilibri ètnic i creant lleis a favor de la integració i protecció de dones i nenes. Reconstrucció idesenvolupament amb accés equitatiu a les oportunitats polítiques, socials i econòmiques, amb reforma agrària i la reinserció de desplaçats i refugiats.
3.-Jaque pensa que junts poden sobreviure i que podrien ser els únics tutsis que sobreviurien.
4.- Les diferències ètnica no van ser les que van prevaler i quefinalment van originar el genocidi de Rwanda. Sinó que cada tribu tenia un sistema d'organització social diferent , el genocidi va ser per rivalitats generadesartificialment pels diversos països colonialistes que van ocupar aquesta regió d'Àfrica, principalment Bèlgica.
5.-Penso que aquesta afirmació passava abansi continua passant ara ja que la gent es preocupa molt poc per el que els hi passi els altres, m’entres estiguis be tu mateix ja està. El problema es que noserveix de res dir oh deu meu sinó que s’ha de actuar.
6.-No, ja que si tota la població està d’acord i ja es el que va passar a la pel·lícula poden arribara on vulguin.
7.-Sí, penso que la idea era molt bona i que la gent hauria de pesar que no hi ha dret i ajudar a tots els allotjats de l’hotel Rwanda.8.-Penso que les persones no haurien de tenir preu però en aquell cas era la única solució de sobreviure ja que si en Paul no arriba a subornar-los moren tots.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS