jhijio

Páginas: 2 (490 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2014
La Hispano-Suïssa, el Rolls Royce espanyol

Farà uns dies, parlant amb un conegut , em retreia perquè a Espanya no tenia una marca de representació, la qual cosa jo li vaig clavar que la vamtenir, i ell em va respondre, SEAT ara està en mans de l'alemanya Volkswagen, i jo li vaig respondre que no em referia a aquesta marca, el a veure la meva resposta, es va quedar confús i em contesto quePEGASO majoritàriament només fabrico Camions, al que jo li vaig tornar a replicar que no em referia a aquesta marca. I al meu amic, es va quedar totalment perdut, i em pregunto A quina et refereixes? Jomolt sorprès per la seva ignorància li vaig respondre, la gran Hispano-Suiza... va intentar dir: “la hispà que....”
Amb el que em vaig posar a explicar-li el que va ser en un dia, "la millor marcad'automòbils del món", això mateix que ara podeu llegir en els següents línies, una marca que per a molts és desconeguda i que espero que a partir d'avui sigui una marca a segui. No ho dubtin, desprésde llegir aquest article busquin informació a Internet, fotos dels seus models i admirin el que va ser no fa gaire una marca per somiar.
La Hispano-Suïssa va ser una empresa espanyola d'automòbils deluxe , va ser competidora directa de Rolls Royce, Mercedes-Benz, Bugatti.... Grans marques dels inicis dels automobilismes, que van ser enfosquides per l'esmentada marca espanyola.
Per a molts seràrecordada com la marca de la cigonya, el símbol que portaven tots els seus vehicles de luxe i de competició. Aquest símbol donava por a tot aquell que competia i veia com s'acosta poc a poc a travésdel seu retrovisor ja tard o d'hora havia de ser avançat. Sens dubte, la Hispano-Suïssa no va ser una marca més, va ser la marca més important d'Automòbils que hem tingut al nostre país.
Avui en diase segueix venerant, és més, molts dels seus vehicles s'exposen en diversos museus i en tota concentració que es titlli d'important de cotxes clàssics deu tenir almenys un Hispano Suiza.
¿Perquè va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS