JIRAFA BARINGO

Páginas: 2 (367 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2014
 TREBALL D’INVESTIGACIÓ: JIRAFA BARINGO (Giraffa camelopardalis rothschildi y Giraffa camelopardalis)
DISTRIBUCIÓ: la subespècie Rothschild o Baringo es distribueix en dos zones, per un costat alnort de Uganda i el sud de Sudán del Sud i per l’altra banda en les proximitats del llac Baringo en l’oeste de Kenia.
CARACTERÍSTIQUES: Tenen un color molt singular en comparació amb les atresespècies de jirafes. La seua pell està formada per taques oscures amb arees blanques a través d’elles. Tenen un color marró i taronja molt bonic. Les seues marques és pareixen a les dels leopards
En lasparts superiors del cos les taques són més grans, disminueixen de mida en les potes on són de diferents tonalitats de blanc. Per a alguns el blanc pur comença  en les rótules.
Adaptades de formaadequada tant en forma física com respecte al seu comportament al seu ambient, les jirafes són un exemple extraordinari d’ adaptació dins del món animal. Habitant els pastizals i boscos oberts de tot elÀfrica subsahariana i alcançant una altura de hasta 19 peus (5,79 metres), les jirafes són els mamífers més alts del món, amb un pes promedi de 2.800 libres (1270 kilògramos). La seua anatomíaespecialitzada facilita l’ alimentació, la jerarquía social i la defensa. Amb el cor latint a doble presió normal i els pulmons molt més grans què els dels humans, i respirant a un ritme molt més lent, lasjirafes són una maravella de la supervivència i el diseny.
ECOLOGIA: La llengua de la jirafa així com el seu aparell digestiu adaptat le permet alimentar-se amb vegetals espinosos, els quals digiereixsense cap problema. Las jirafes pasen entre 16 i 20 hores al dia alimentant-se i poden fer-lo durant l’ etapa més calurosa del dia quan tenen cries, ja què els depredadors a eixa hora estan inactius.Poden arribar a menjar 65 kg de vegetals al día. La jirafa, al igual que les vaques, és un animal rumiant compta amb 4 estómacs i la seua digestió és similar a la de la resta dels rumiants (la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la jirafa
  • La Jirafa
  • LA JIRAFA
  • Jirafa
  • Jirafas
  • jirafas
  • Jirafas
  • la jirafa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS