jjjj

Páginas: 2 (436 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2014
Són les cinc del matí i es sent el renou de la pluja de fons quan la policia troba el cadàver de Abda Ramadahidi a la cuina de casa del seu home. Tot indica que es va suicidar. Ara, explicaré lahistòria que fes que succeís aquesta tragedia.
Tot començà quan la familia de Abda pactà el matrimoni d’aquesta amb el fill dels Muhiri, Abdel. Abda no estava d’acord amb aquesta decisió perquè ella novolia estar casada amb un home que ja tenia altres dones però per desgràcia, no podia canviar-ho.
Les dues famílies començaren a fer els preparatius de la ceremonia de casament. De mentres, Abda iAbdel s’estaven coneixent. Abdel pensava que Abda era la dona que necessitava perquè faria les feines de casa i tot el que aquest li digues però aquesta no canvià la seva opinió i seguia pensant que erainjust que els homes es poguessin estar casats amb cinc dones a la vegada. Tot i això, es varen acabar casant. Abdel ja tenia la seva cinquena dona i sabia les avantatges que això tenia per a ell. Encanvi Abda estava molt decebuda amb la seva familia i caigué en una depressió. Aquesta va necessitar molta ajuda per poder dur a terme les tasques que havia de fer una dona casada al seu país i quanAbdel arribava a casa i aquesta no havia acabat, la maltractava. Abda no podia denunciar-lo, i va haver de continuar visquent aquesta situació durant molt temps. Ella pensà en crear una revolució perlluitar per els drets de les dones al seu país però sabia que si ho feia acabaria morta i va seguir així, pensant el que podria fer i no fer-ho. El dia que va canviar el seu futur radicalment fou eldia en el que el seu home arribà a casa i Abda no havia acabat les feines perquè va caure dormida pel cansanci al seu llit. Abdel la va fermar al llit i la torturà fins que es va cansar i quan aquestse`n va anar al dia següent pel matí Abda agafà un ganivet de la cuina i se’l va clavar. Li va començar a sortir molt sang i als dos minuts ja estava morta.
Abda va decidir suicidar-se perquè les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jjjj
  • jjjj
  • jjjj
  • JJJJ
  • Jjjj
  • jjjj
  • jjjj
  • Jjjj

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS