jjopetas

Páginas: 2 (306 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014













Noms i llinatges dels components del grup:
Judit Seguí
Luis Pallicer
Guida Pons
Carla Linares
Saray Molina
Sergi Pallicer

Curs i grup: 4 ESO CL'any acadèmic: 2014

Data de lliurament: 9/05/2014
3.INTRODUCCIÓ
Nosaltres sóm el grup den Lluís, en Sergi, na Guida, na Saray, na Carla i na Judit, i hem preparat un campeonat debadminton entre els companys de classe. Seran partits on s'enfrontaran dues parelles.
A mesura que els partits de la primera ronda hagin finalitzat i es sepin els guanyadors i elsperdedors anirem ajuntant a la segona ronda, en altres partits, a perdedors i guanyadors en rondes fins que quedin dos parelles i es disputin a la final.
Aquesta “organització d'actes esportius”pretén, per una part animar als joves a practicar esport, i per altra banda ensenyar que el més important no és guanyar o perdre, sinó divertir-nos.

4.PART PRINCIPAL
-FasePreliminar:
a)Esport triat: Bádmindton
b)Material: Raqueta,volant i red
c)A qui va dirigit? Va dirigit a un públic jove amb ganes de fer esport i participar en actespúblics i esportius com aquest.
d)Repartiment de rols,amb el nom de cada alumne i la feina que farà:
Saray i Guida → Fase promoció (Cartel+Taula d'inscripció)
Sergi i Lluís →Portada + Índex + Passar a net fase preliminar
Judit i Carla → Introducció + Memòria

5.MEMÒRIA
la feina en general ha hanat bé, ha estat entretenida i divertida ja que hem pogut elegirl'esport que vulguiesim i organitzar un campeonat entre els companys de classe.
El dia del campeonat hi va haver un petit imprevist, perque no sabiem qui havia de jugar contra qui d'entreels guanyadors i els perdedors, però al final ho vam arreglar i a la final van jugar la parella de Marc Sanchez i Xisco Pallicer contra la parella de Lluc Marín i Álex Joven.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS