Jnfsdjnfskj

Páginas: 4 (913 palabras) Publicado: 27 de abril de 2012
MP04: El joc infantil i la seva metodologia
NF2: IMPLEMENTACIÓ D’ACTIVITATS LÚDIQUES


- Elecció del joc:

Aquest joc l’he triat ja que jo fa poc hi vaig jugar i hem vaagradar.

Aquest joc és pot fer a partir de 4 anys.

Ha d’haver un mínim de 6 infants, i es pot anar augmentant segons l’edat dels nens i nenes, contra més grans és pot fer amb més participants, sifossin molts es podria posar dos infants dins de la rotllana i així facilitar la trobada del director.

Els principals objectius que m’he plantejat són:

- Fer que els infants s’ho passin bé.- Treballar el ritme.

- Fomentar l’atenció i la percepció.

en funció de quins criteris s’ha triat aquest joc (edat, nombre de participants, diversitat de grup, objectius, recursos, coneixementdel joc...). Afegir fitxa del vostre joc en el format que ja teniu.

- Presentació del joc:

Ha continuació explico el que tenia pensat i en cursiva i subratllat el que va passar en realitat alhorade posar-ho a la pràctica.

En primer lloc es tracta que els “infants” facin una rotllana al voltant d’un cercle dibuixat en el terra del gimnàs, i fer un “cul” enrere per estar una mica mésseparats. Aqueta part va sortir tal i com ho tenia previst.

En segon lloc la presentació del joc mitjançant la pregunta “ vosaltres heu anar mai a veure una orquestra? Sabeu com es diu el que dirigeix laorquestra? Aquell que porta una batuta a la mà... i així fer que els infants contestin el nom del joc: El director d’orquestra. Així, d’aquesta manera es fa que els nens i nens tinguin més ganes dejugar, per el fet que ha estat diferent la presentació del joc, en comptes d’un simple, “vinga nens i nens anem a jugar al director d’orquestra! La presentació del joc també va sortir com havia pensat,les alumnes van respondre bé a les preguntes que els hi feia i es van mostra interessades per el joc.

En tercer lloc es tracta de fer l’explicació del joc de la manera més fàcil possible per tal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS