Jo Bailando

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2012
Substancies pures i mescles
En aquesta pràctica veurem la diferencia a l’hora de fer el pas de sòlid a gas de dos substàncies, una pura i una mescla.
La principal diferencia que hi ha entre unamescla pura i una mescla es que la pura està composta per una sola fase, de composició uniforme i variable. Les substàncies mescles són substàncies formades per més d’una de pura. Llavors a l’hora deevaporar una substància la temperatura d’ebullició és més baix per que al ser la substància pura és més fàcil trencar els enllaços d’un sol compost que no a les mescles que els has de separar delsaltres compostos. En les mescles pures durant el pas d’un estat a l’altre les temperatures és mantenen constants.
Objectiu: L’objectiu d’aquesta pràctica és comprovar quina temperatura d’ebullició éssuperior la de la substància pura o la de la substància mescla.
Hipòtesis: Jo basant-me en les altres practiques que hem fet i amb la teoria impartida a classe, si el vi no és dolent o hi ha cap error al’hora de duu a cap l’experiment crec que la temperatura d’ebullició més elevada serà la del vi.
Material: dos aparells de destil·lació simple, vi, alcohol etílic.
Procediment:
1-Primer muntemtots els dos equips de destil·lació, afegint ja els líquids que han de ser destil·lats en el metràs.
2- Engeguem el fogó per calentar el vi, i per calentar l’alcohol i posem una placa tèrmica per quesi posem alguna cosa amb flama podria ser que esquitxes i el alcohol s’inflamés i engeguem el circuit de refrigeració.
3- Anem controlant durant una estona la temperatura del termòmetre i vigilantl’aigua per poder veure quan arrenca al bull.
4- Quant és comença a evaporar podem comprovar que el vi al no ser una mescla pura la temperatura durant l’evaporació del alcohol va augmentant, en canvi ladel alcohol pur es manté constant.
Resultat: ( dibuix de l’aparell de destil·lació)

Conclusió:
1- La temperatura d’ebullició de la substància mescla a estat superior a la de la substància...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jo la la
  • bailes
  • BAILES
  • BAILE
  • Bailes
  • Baile
  • ¿Bailamos?
  • EL BAILE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS