JOAN EL CENDR S

Páginas: 8 (1957 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2015
TREBALL DE LECTURA: TEATRE


1.
Aquest llibre es diu “Joan el cendrós”. Els autors són Carles Alberola i Roberto García. Els dibuixos són d’Enric Solbes, l’editorial es bromera, la col·lecció, “Micalet Teatre”, es el número 13 i te 126 pàgines. “Joan el cendrós” es va publicar en juliol del 2009 a Alzira.

2. ANÀLISI DE LES ESCENES(Al llibre,seqüències)

Núm.SÍNTESI DE LES ACCIONS
PERSONATGES

1
En una pantalla d’ordinador apareix escrit el diàleg de dues persones que s’estan escribint.


Joan i Helena.



2
En aquesta seqüència es parla dels xiquets i xiquetes que conviven a l’institut. El Bola te tot tipus de xulles per a vendre als seus companys. Priscil·la, Eva i Iris són tres amigues inseparables(…). Després Carmeta teuna discusió amb Àlex,Tatxa i Mosca per haver-li furtat la Game –Boy. Finalment,els mateixos xics, es claven amb Joan, el cendrós. Mentres tant, les xiques van al Bola a demanar-li les seues millors xulles.

Priscil·la, Eva, Iris, El Bola, Espinosa, Tatxa, Mosca, Àlex, Clara, Carmeta, Abel, Joan i Helena.



3
Els alumnes estan fent l’examen que les a possat Don Abel, pero quasi totsestan fent trampes. Quan tots paren de fer l’examen Don Abel mana que els trenquen i tots, menys Espinosa, o fan. Després Joan i Helena representen un fragment de l’obra Romeu i Julieta ja que seu tenien que lleguir.


Priscil·la, Helena, Abel, Espinosa, Iris, Tatxa, Clara, Carmeta, Eva, Mosca, Àlex, Bola i Joan.







4
En el pati, Tatxa veu Carmeta i fa que els seus amics es vaguen senseell, com Carmeta es fitxa de que li mira, le diu a Clara que li deixe a soles amb ell i Clara, al final, li deixa. Tatxa resulta ser molt simpatic i amable fins que arrivan els seus amics i es torna altra vegada violent i Carmeta sen va a plorar-li a la seua amiga Clara. Després totes les xiques es possen a parlar dels xics, Helena diu que ella coneix a un xic molt distint als demes iromantic, ninguna la creu. Ella diu que la conegut per Internet pero que no sap molt dell, ni el seu nom, pero que l’estima molt. Aleshores apareix Joan i li diu una tonteria a Helena, que li havia mal aconsejat el seu amic El Bola.







Tatxa, Carmeta, Clara, Àlex, Mosca, Helena, Eva, Priscil·la, Iris, Espinosa, Abel, Bola i Joan.



6


6.1.


Joan entra al seu dormitori i connectal’ordinador. Es possa a parlar amb el seu programa Indiana i després li deixa per a començar a parlar amb Helena. Quan Helena es conecta ascomencen a parlar i en acavar queden en un dels banc del col·legi. Finalment acaven
la seua conversa amb les paules secretes.





Joan, Indiana i Helena.












7













Priscil·la, Eva i Iris estan asajant la coreografía del seu ball per ala festa de final de curs. Pero no paren de discutir, Priscil·la i Eva estan com loces agafanse dels cabells. Mentres tant Iris practica com besar un xic. Les dos amigues se donen conta de lo que esta fent Iris, li diuen que així no es besa i acaven totes practican-ho. Quan Clara veu lo que estan fent les tres maries es para a preguntar-lis, a lo que elles responen que estan practicantels besos. Priscil·la, Eva i Iris li diuen a Clara si lis deixa ansenyar-li i ella accedeix. Després Helena va a contar-li a totes que te una cita. Ja en la cita les amigues d’Helena s’amaguen en un lloc mentre ella espera al seu Indiana ansiosa. Totes escolten a algú que ve cap açi i estan molt nervioses, sobretot Helena pero resulta que es Espinosa. També va Abel i també es creu que esell, pero no. Finalment va Joan peo ella te molt clar que ell no pot ser per que ella no l’estima. Com que Joan es molt tímid no li diu que ell es Indiana pero li diu que lo coneix molt, tot aço en tercera persona. I arriva Àlex, Helena es confundeix i es creu que ell es el ùnic i vertader Indiana a si que ell li seguéis el rotllo i els dos s’en van deixant a Joan com una pedra....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • JOAN EL CENDROS
  • Joan el cendros
  • Ensayo Justicia Mara Joan H-S
  • Gu A De Lectura Joan Ferr S
  • Joana
  • Joana
  • joan
  • joan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS