Joaquim Boixareu I Antolí

Páginas: 5 (1166 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2015
Joaquim Boixareu i Antolí

Naciò en Barcelona en 1959, es un empresari català, llicenciat en Cienciès Empresarials i té MBA per ESADE en Barcelona i de l’École des Hautes Études Commerciales (HEC) de París i la New York University.
És un accionista i Conseller Delegat d’Irestal Group, multinacional catalana, dedicada al processament i distribució d’acer inoxidable i a lafabricació de tub soldat d’acer inoxidable.

Emprese de Joaquim Boixareu i Antolí

La seva empresa es diu Irestal Group es va fundar a Barcelona l'any 1945, el seu producte amb la millor tecnologia de tall i acabat és l'acer inoxidable en les seves diferents formes de xapes, bobines, tubs, etc i aquesta expandint internacionalment i millorat la seva capacitat de producció, jaque actualment aquesta tres continents, vuit països a Portugal, Rússia, França, Galícia, Polònia, República Txeca, República Eslovaca, Ucraïna, Gran Bretanya, Nova York, la Xina i amb vint centres de distribucción.

Actualment presta els seus serveis a 14.000 clients a tot el món com la indústria química, farmacèutica, alimentària, automobilística, informàtica, construcció idecoració.
La seva missió és primer lloc són els seus clients oferint àmplia gamma de productes d'acer inoxidable.

La seva visió és ser reconeguts com la millor alternativa de proveïment d'Acer Inoxidable, amb el suport del talent dels seus treballadors, la capacitat d'innovació i participació dels seus col·laboradors.
Finalment seus valors donar la millor qualitat, la bonaatenció als seus clients, innovació, comunicació sociable, respectar el medi ambient, salut en el treball i gestió de la prevenció.

Productes de Irestal Group:

El Acer Inoxidable es realitza principalment d'acer de níquel cromat d'alta qualitat, que dóna una aparença única i és resistent a les taques, la corrosió o l'oxidació.

Aquest producte el podem trobar en molts materialscom en la cuina domèstica, en les mampares, els ascensors, lavabos, neveres, tubs, quirofanos, laboratoris, etc.

Els productes d'Acer Inoxidable ofereix una gran varietat de xapes i fleixos, tallades a mesures, laminades en fred o calent, amb diferents qualitats i acabats, xapes amb diferents perforacions, amb diferents colors i textures.
Las tuberies hi ha en rodons ques'utilitza en les indústries químiques, petroquímica, energia, decoracions, alimentació, noves tecnologies. Els tubs quadrats i rectangulars s'utilitza per a la fabricació de portes, finestrals, barres, etc.
Les barres hi ha a rodons, quadrats, hexagonals i perforades per aplicar-se en accessoris mecanitzats, en aixetes i les platines que s'utilitza en les reixes, portes, màquines,indústria agrícola, ferroviària i indústria mecànica en general.

Finalment els alambres d'acer s'apliquen en els molls, en els edificis, en les fabriques de material de construcció, ja que hi ha en diferents qualitats, mides i acabats.





Serveis
La seva trajectòria professional ha estat vinculada des dels seus inicis a la indústria metal.lúrgia, on el seu pare va fundarl’any 1945 ja que l’empresa matriu del grup empresarial que avui dirigeix actualment es Joaquim Boixareu que ofereix serveis a més de 14.000 clients amb la millor tecnologia de la transformació, tall a mida, acabat superficials i emmagatzematge d'acer inoxidable i té la seva pròpia xarxa logística té tres centres de serveis amb trenta-cinc magatzems de 110.000m2 i 20.000 Tn destock permanent.

Empresari amb Valors
Iniciativa
Passió en el seu treball
Prendre decisions de risc
Transparencia i una cultura oberta
Comunicacions amb els seus treballadors
Treballar en grup equip...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lleure i Joaquim Franch
  • Joaquim ruyra i oms
  • SOBRE JOAQUIM ROMAGUERA I RAMI
  • Joaquim Guiaru
  • Joaquim Monz
  • Joaquim Amat-Piniella
  • Mirant la lluna joaquim g. caturla
  • I

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS