joc brut

Páginas: 5 (1242 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
Capítols:

El Projecte: El protagonista de la història, en Xavier coneix a la Juna, una noia jove i bonica de la que s'enamora. Ella malgrat les declaracions d'amor del Xavier sempre es mostra distant. Finalment la Juna es mostra com la perfecte amant, però només era una aparença per a fer la seva terrible proposició al Xavier. Volia que ell matés al seu oncle per tal d'aconseguir l'herència dela seva dona (la tía de la Juna) i així ells podrien ser rics i estar sempre junts. El Xavier en un primer moment va rebutjar la proposta, però estimava molt a la Juna i ella sabia utilitzar molt bé les seves armes, així que finalment el va poder convèncer.

Els Fets: En aquests capítol l'autor narra l'assassinat del Virós i el desenvolupament dels fets posteriors. La Juna i el Xavier havienfet un pla per matar a l'oncle de la Juna sense ser descoberts per la policia. El Xavier entraria un dia a la casa del Virós quan ell estigués sol, agafaria la seva pistola del calaix i li dispararia. Semblava senzill, després de la mort de l'oncle, la Juna se n'aniria al poble durant sis mesos i després d'aquest termini es tornarien a trobar. La raó d'aquest temps prudencial era simple, que ningúno associés al Xavier amb la Juna i amb la mort del seu oncle.

La Recerca: Aquest és el capítol més llarg de tota la novel·la. En aquest es narra com el Xavier busca a la Juna desesperadament, després de que aquesta no es presenti a la cita que tenien després dels sis mesos de la mort de l'oncle Virós. És un capítol molt interessant, que manté la tensió fins al final. Aquest capítol acaba quanen Xavier troba a la Juna i es disposa a revenjar-se d'ella, llavors apareix la policia.

Les Explicacions: Aquest capítol és curt i concret. En ell els qui més parlen són els policies, que expliquen a en Xavier qui era realment la Juna i el punt fins on l'havia enganyat. És en aquest capítol on es descobreix que en Virós no era realment el seu oncle, sinó el seu marit, i que el pla de matar-loera tot idea de la Juna, en Pol (l'amant de la Juna) no hi tenia res a veure.

Personatges:

Xavier: És el personatge principal de la novel·la (el protagonista). Com ell és el narrador no hi ha una descripció física que es pugui destacar, és a dir només tenim una descripció psicològica indirecta que podem deduïr dels seus fets o dels seus pensaments. Aquest, com tots els personatges de lahistòria és un personatge real. El Xavier és un personatge rodó, ja que és el protagonista i lògicament evoluciona amb el transcurs dels fets de la història.

És un noi jove o de mitjana edat (no s'especifíca), de pocs recursos econòmics i que viu amb la seva mare. És una persona extrovertida o que almenys ha estat forçada a ser-ho per causa de la seva feina. És apassionat i un bon amant, massa i totfins al punt de matar per Amor.

Juna: d'ella tenim una descripció física que realitza el mateix Xavier al principi de la novel·la. Era una noia Jove que sempre vestia amb roba força extremada. Tenia un cos esplèndid; el ventre llis, anques arrodonides i unes cuixes llargues i nervioses que morien a una cintura breu. El color de la seva pell era més aviat bru, de boca tendra amb els llaviscarnosos i d'ulls grans.

La seva descripció psicològica està marcada per un excés d'ambició que la porta a utilitzar a les persones per al seu profit sense importar-li el que passi amb elles. És llesta, freda i calculadora, no deixa cap detall perquè se n'encarregui l'atzar. És reservada i introvertida.

Aquest és un personatge rodó, que també evoluciona amb el transcurs de la història, i és unpersonatge real.

Sorribes: És el propietari del negoci de publicitat en el qual treballa el Xavier, per tant és el seu cap. No hi ha gaire descripció ni física ni psicològica, només dir que era una mica “Estiracordetes” com deia el Xavier, que vol dir que exigeix molt als seus treballadors, però paga poc. És un personatge secundari i pla, només és anomenat en moments determinats de la història...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Joc Brut
  • Joc Brut
  • joc brut
  • Joc Brut
  • Joc brut respuestas
  • Joc Brut
  • Joc brut
  • Resumen por capítulos JOC BRUT (valenciano)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS