Joc brut

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 9 de junio de 2014
Resum
La novel·la comença amb un home i una dona que es troben en una parada d'autobús. L'home, el Xavier, s'enamora a primera vista de la bellesa de la dona, la Juna, que acaba fent que agafi unaltre autobús i baixi en la mateixa parada que ella i la persegueixi fins que ella desapareixi en una cantonada.
Al final, s'acaben trobant un altre cop a la mateixa parada, i a partir d'aquí comencena quedar per conèixer-se, fins que la Juna es deixa emportar una mica per en Xavier i estan a punt de tenir relacions sexuals. Però ella no vol, perquè ella no voldria viure tota la seva vida en lescondicions econòmiques que viu en Xavier actualment, on ella pot apreciar en la seva habitació, per exemple. Llavors, la Juna diu a en Xavier el pla que tenia tramat des de feia temps: matar al seuoncle, el coronel Virós. Si el matava, al morir, entregava totes les seves possessions i riqueses a la Juna. Ella li explicà a en Xavier que llavors ja podrien viure per sempre, perquè viurien sensehaver de patir per res, i que després de matar-lo, es veurien després de sis mesos.
Al principi, en Xavier intenta convèncer a la seva estimada de que no és bona idea. Però ella el va engatussar, i elseu amor és tan gran que al final porta a terme el pla de la Juna. Una nit, mata al senyor Virós, intentant simular un suïcidi. Havent fet això, en poc temps les notícies apareixen als diaris, peròell només té la Juna en el seu cap.
Després de l'homicidi, passen sis mesos separats, fins que un dia es presuposava que s'havien de trobar tots dos en un lloc concret, però no va ser així. La Juna nova aparèixer per cap lloc. Llavors, en Xavier va iniciar una recerca per Barcelona, i cada cop allunyant-se més. Va anar a la seva antiga casa, va anar a parlar amb l'administrador, va parlar amb ladona de la neteja, també amb el carter... però no va aconseguir saber on es trobava. Fins que va decidir anar al seu poble, a les terres de Lleida, i va parlar amb els cambrers i els amos del bar del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Joc Brut
  • Joc Brut
  • joc brut
  • joc brut
  • Joc Brut
  • Joc brut respuestas
  • Joc Brut
  • Joc brut

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS