jocs pre-esportius futbol

Páginas: 3 (509 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2013

SESSIÓ 1 FUTBOL

MATERIAL: cons, pilota de futbol
ORG. ALUMNES: grups de dos
INSTAL·LACIONS: Terreny de joc reduït i camp de futbol o de sala (porteries)
OBJECTIUS: mobilitat amb els peus,domini de la pilota amb defensa i atac.
TEMPS
TIPUS D’ACTIVITAT
GRÀFICS











10’





ESCALFAMENT: Foot-cranc
Hi ha dos equips en un terreny de joc reduït. Uns cons fan lesporteries . Els dos equips es col·loquen en posició de cranc: panxa enlaire amb peus i mans a terra i el cul sense tocar a terra. No hi ha porters. En començar el joc tots estan a la seva porteria. Esdeixa la pilota al mig de la pista i comença el joc. S’han de moure en posició de cranc i intentar fer gol a la porteria contrària amb el peus. En cap moment es pot tocar la pilota si es té el cul aterra. Quan la pilota va fora els límits del camp es tira dins el terreny de joc de nou. Les porteries es poden ampliar per guanyar en més gols. Si un jugador toca la pilota mentre té el cul a terra ,la pilota passa a l´ altre equip i el jugador és amonestat amb un minut fora.










30’
PART PRINCIPAL
- Futbol-xut: Dos equips de pocs jugadors en una pista de futbol sala. Cadaequip està en un camp i no pot travessar a l’altre camp. Amb una pilota pels dos equips, els nens hauran de fer gol des del propi camp i evitar rebre’n parant la pilota reglamentàriament. No hi haporters i està prohibit totalment entrar a l’àrea (només a recollir la pilota). Es tracta d’anar xutant amb punteria i rapidesa per agafar descol·locats els rivals. Es fa durant un temps o fins a arribar auns gols. Si no es fan molts gols es pot fer que els tirs al pal valen mig gol, així dos xuts al pal valdran un gol. Entrar a l’àrea suposa un penal sense porter des del mig del camp per l’altreequip.

- Futbolí Humà: En espai on hi ha quatre línies gruixudes a terra hi ha dos equips. Els equips estan partits ocupant dues línies no consecutives, hi ha la línia d’atac i la defensiva, no hi ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jocs
  • jocs
  • FUTBOL SALA PRE INFANTIL
  • Jocs infantils- jocs de falda
  • Activitats jocs
  • Jocs tradicionals
  • Jocs tradicionals.
  • Jocs Predeportius

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS