JOCS Recollida Cava

Páginas: 2 (389 palabras) Publicado: 5 de abril de 2015
JOCS PER DISSABTE 29/12/2012
Totes les botelles al mateix contenidor!
Joc típic d’agafar la cua, el fulard, del cul dels nens i posar-se’l al seu. En aquest cas els hi direm que tots tenen botellesal cul, i que totes han d’anar al mateix contenidor per tal d’evitar tindre tants contenidors pel poble. Per fer-ho han de prendre les botelles dels altres contenidors i posar-les al seu.Qui lestingui totes guanya. Quan a algú li prenen una botella queda eliminat.
Al contenidor de paper no hi van les botelles.
l’aranya de tota la vida però aquet cop es un container de paper i ells son botelles devidre i han d’evitar que els agafi el container perquè no es el seu lloc.
Joc de les capcetes

Estan escampats per l´espai. Quan el/la CAP diu: -"Capsetes!"; tots s´ajupiran simulant unes capses.Després el/la CAP dirà:- "dins de les capses hi ha ....(qualsevol cosa, per exemple botelles de vidre, plàstic...). Tots els nens hauran d'anar al contenidor corresponent. (Prèviament haurem senyalat:tal lloc contenidor verd, tal el blau; o u podem marcar amb un guix de color o una cartolina...)

Guiem el reciclatge
també tenim diferents zones marcades, fem dos grups i a un de cada equip li tapemels ulls i diem (per ex: sou tetrabrics i els de l'equip l'han de guiar fins al seu contenidor. el que arriba primer guanya.
El guardià Fem una rotllana amb els nens, i n'hi ha un que es posa al migamb els ulls tapats que representa que és el guardià d'un tresor (una botella per exemple) i la té davant seu. la resta de nens, amb senyals escolleixen un lladre que l'haurà de robar sense que elguardià se'n doni compte. si el guardià percep qui li està o qui li ha robat pot senyalar cap allà on cregui que està el lladre. si ho encerta, continua fent de guardià, si no, es busca un altre nen/a pera que faci de guardià i l'anterior es posa de lladre.
El mocador : En comptes de dir números coses per reciclar.
El cementiri: un equip es els containers i la també cada un a de matar nomes al del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jocs
  • jocs
  • cavas
  • La cava
  • cava
  • La Cave
  • Cava
  • Cavas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS