JOCS RECREATIUS

Páginas: 135 (33626 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2013
R004
Jocs i activitats físiques recreatives per animació
Tipus de joc: - Joc Recreatiu.
Nom: La peste.
Objectius: - Pillar i no ser pillat.
- Practicar l'agilitat i velocitat de cadascú.
Nº de participants: - Mínim: 10
- Màxim: 30
Nº de tècnics: 1 tècnic
Durada: 5 minuts
Espai: - Camp limitat per cons o línies.
Recursos materials: - Cons
- Peto.
Disposició inicial: - Un membre delgrup és qui porta la peste (porta un peto a la mà).
- Els altres es posen esparcits per tot el camp.
Descripció entenedora: El qui porta la peste, té que anar a tocar al primer que pugui. Aquesta persona que es tocada, tindrà que posar-se la mà amb el peto a la part on la han tocat.
El qui pilla deixa de pillar llavors.
Disseny gràfic:

El de blanc és qui porta la peste.
Variants:
Afegirmés pilladors.
Abans que et vagin a pillar, dir stop i tirar-te a terra estirat. Per tal de salvar-te, tan de saltar per sobre.
Observacions:
- Que tothom estigui en dinàmica, si cal afegir més pilladors s'afegeixen..
Avaluació:
Activitat molt dinàmica i divertida perquè hi ha moments que algú porta la mà enllocs que dificulten molts el córrer i això porta alguna que altre gràcia.
3Una màquina recreativa (tipus A) o videojoc recreatiu (també coneguts amb el terme anglès Arcade) són les grans màquines disponibles en llocs comercials públics com restaurants, locals, centre comercials, bars, pistes de bitlles (bowling) i en llocs especialitzats com els salons recreatius(recreatius, oci o també arcade, segons el país), per a jugar a videojocs, de manera similar als jocs d'apostesdels casinos com les escurabutxaques(empassa-monedes) electròniques, o del Pachinko, però sense ànim d'aposta i solament diversió així que en aquest sentit s'assembla més als Pinball.
"Arcade" és el terme genèric usat pels angloparlants i estès per a la resta del món, però fins i tot entre ells reben distintes denominacions depenent el país. Per exemple el castellà es potdir: arcadias o maquinitas, però designen sempre el mateix.
Taula de continguts
  [amaga] 
1 Característiques
2 Decadència
3 Recreatiu com gènere de videojocs
4 Gèneres en les màquines recreatives
5 Llista de sistemes recreatius
5.1 Capcom
5.2 Gaelco
5.3 Jaleco
5.4 Kaneko
5.5 Konami
5.6 Midway
5.7 Namco
5.8 Nintendo
5.9 Sammy
5.10 Sega
5.11 Seibu
5.12 SNK
5.13 Sony
5.14 Taito
5.15 Diversos fabricants6 Vegeu també
7 Enllaços externs
Característiques[modifica | modifica el codi]
Les màquines són mobles amb alguns controls com un joystick i botons, o una pistola o un volant depenent el joc. Per a poder jugar una partida cal introduir una targeta magnètica prepagada de la qual es descompta el preu corresponent, hi ha unes altres que funcionen amb monedes de curs legal amb l'import necessari ofitxes del propi local.
La característica comuna, és l'escassa durada de les partides cridades "crèdits" (dit en anglès) que en l'argot d'aquest món significa les continuacions possibles de seguir jugant per temps o per perdre totes les vides, la poca durada assegura que el jugador vagi introduint les seves monedes o targetes. També s'evita la complexitat per a enganxar a qualsevol persona. Elsprimers videojocs van sortir en arcade i computadores (ordinador) abans que en les anomenades consoles, de manera que són part essencial de la història del videojoc.
En la dècada dels 80 i 90, els arcades eren considerats la "prova de foc" per a mostrar tot el potencial gràfic d'un videojoc o innovacions, que eren limitades pels controls de consoles i ordinador o simplement perquè mostrés unasensació més real que la qual es podria viure manejant un pad o teclat, especialment les cabines hidràuliques d'alguns simuladors aeris, dos o més pantalles i qualsevol altre accessori difícil d'implementar en el sector domèstic.
Una característica buscada entre els creadors i usuaris d'aquestes màquines, és el tenir un gran valor de jugabilitat. Així, tot i que el jugador ha acabat el joc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jocs
  • jocs
  • Jocs infantils- jocs de falda
  • Activitats jocs
  • Jocs tradicionals
  • Jocs tradicionals.
  • Jocs Predeportius
  • Jocs Paradoxals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS